close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Mill en Sint Hubert en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Mill en Sint Hubert

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Mill en Sint Hubert of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Mill en Sint Hubert en omgeving, zoals in Langenboom, Mill, Sint Hubert, St Hubert en Wilbertoord.

Grafsteen kopen in de buurt van Mill en Sint Hubert

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Mill en Sint Hubert en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 40 minuten rijden van Mill en Sint Hubert.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Langenboom Rooms Katholieke Begraafplaats Langenboom

Rooms Katholieke Begraafplaats Langenboom

De Rooms Katholieke Begraafplaats Langenboom bevindt zich in het zuidwesten van Langenboom aan de Dominicanenstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dominicanenstraat
5453 JN Langenboom
grafsteen Mill Rooms Katholieke Begraafplaats Mill

Rooms Katholieke Begraafplaats Mill

De Rooms Katholieke Begraafplaats Mill is gelegen in het zuidoosten van Mill aan de Wanroijseweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Wanroijseweg
5451HA Mill
grafmonument Sint Hubert Parochie H.H. Hubertus

Parochie H.H. Hubertus Sint Hubert

In de gemeente Mill en Sint Hubert vind u de begraafplaats Parochie H.H. Hubertus aan de Kerkpad. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Kerkpad
5454 GK Sint Hubert
grafmonumenten Sint Hubert St. Hubert

St. Hubert Sint Hubert

In het noordoosten van Sint Hubert vindt u aan de Kerkpad de begraafplaats St. Hubert. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerkpad
5454 GK Sint Hubert

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 40 minuten rijden van Mill en Sint Hubert.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Mill en Sint Hubert?

Grafstenen Mill en Sint Hubert van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Mill en Sint Hubert van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Mill en Sint Hubert van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Mill en Sint Hubert

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Mill en Sint Hubert

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Mill en Sint Hubert maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.