close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Midden-Delfland en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Midden-Delfland

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Midden-Delfland of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Midden-Delfland en omgeving, zoals in Den Hoorn, Maasland en Schipluiden.

Grafsteen kopen in de buurt van Midden-Delfland

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Midden-Delfland en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Op minder dan 20 minuten rijden van Midden-Delfland.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen Den Hoorn Begraafplaats Den Hoorn

Begraafplaats Den Hoorn

In het zuidoosten van Den Hoorn vindt u aan de Hoornseweg de Begraafplaats Den Hoorn. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hoornseweg
2635CM Den Hoorn
grafsteen Maasland Begraafplaats Maasland

Begraafplaats Maasland

De Begraafplaats Maasland is gelegen in het noordoosten van Maasland aan de Hofsingel. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en algemene graven.

Hofsingel
3155 AL Maasland
grafmonument Maasland RK begraafplaats Maasland

RK begraafplaats Maasland

De RK begraafplaats Maasland bevindt zich in het zuidoosten van Maasland aan de Meester Postlaan

Meester Postlaan
3155 BM Maasland
grafmonumenten Schipluiden Begraafplaats Schipluiden

Begraafplaats Schipluiden

In de gemeente Midden-Delfland vind u de Begraafplaats Schipluiden aan de Dorppolderweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan algemene graven en kindergraven.

Dorppolderweg
2636 DV Schipluiden
grafstenen Schipluiden op Hodenpijl

Op Hodenpijl Schipluiden

In het noordoosten van Schipluiden vindt u aan de Rijksstraatweg de begraafplaats op Hodenpijl. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Rijksstraatweg
- Schipluiden

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rijswijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 20 minuten rijden van Midden-Delfland.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Midden-Delfland?

Grafstenen Midden-Delfland van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Midden-Delfland van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Midden-Delfland van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Midden-Delfland

5 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Midden-Delfland?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Midden-Delfland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Midden-Delfland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.