close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Middelburg en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Middelburg

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Middelburg of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Middelburg en omgeving, zoals in Arnemuiden, Middelburg, Nieuw- en Sint Joosland en Nieuw- en St Joosland;.

Grafsteen kopen in de buurt van Middelburg

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Middelburg, bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Arnemuiden Nieuwe begraafplaats Arnemuiden

Nieuwe begraafplaats Arnemuiden

De Nieuwe begraafplaats Arnemuiden bevindt zich in het noordoosten van Arnemuiden aan de Veerseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Veerseweg
4341 RB Arnemuiden
grafsteen Middelburg Begraafplaats Middelburg

Begraafplaats Middelburg

De Begraafplaats Middelburg bevindt zich in het zuidoosten van Middelburg aan de Westelijke Oude Havendijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven, particuliere graven en algemene graven.

Westelijke Oude Havendijk
4337 PB Middelburg
grafmonument Middelburg St. Laurens

St. Laurens Middelburg

De begraafplaats St. Laurens bevindt zich in het noordwesten van Middelburg aan de Noordweg. Dit is een algemene begraafplaats

Noordweg
4333 KD Middelburg
grafmonumenten Nieuw- en Sint Joosland Algemene begraafplaats Oude Dijk

Algemene begraafplaats Oude Dijk Nieuw- en Sint Joosland

De Algemene begraafplaats Oude Dijk is gelegen in het noordwesten van Nieuw- en Sint Joosland aan de Zaagmolenpolder. Dit is een algemene begraafplaats.

Zaagmolenpolder
4339 NH Nieuw- en Sint Joosland

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 90 minuten rijden van Middelburg.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Middelburg?

Grafstenen Middelburg van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Middelburg van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Middelburg van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Middelburg

4 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Middelburg?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Middelburg

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Middelburg maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.