close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Meierijstad en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Meierijstad

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Meierijstad of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Meierijstad en omgeving, zoals in Erp, Schijndel, Schyndel, Sint-Oedenrode, St Oedenrode en Veghel.

Grafsteen kopen in de buurt van Meierijstad

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Meierijstad en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 40 minuten rijden van Meierijstad.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Erp RK begraafplaats Erp

RK begraafplaats Erp

In het noordwesten van Erp vindt u aan de Ottenstraat de RK begraafplaats Erp. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Ottenstraat
5469 CZ Erp
grafsteen Erp RK begraafplaats Keldonk

RK begraafplaats Keldonk Erp

De RK begraafplaats Keldonk is gelegen in het zuidwesten van Erp aan de Morgenstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Morgenstraat
5469GC Erp
grafmonument Erp Rooms Katholieke Begraafplaats Boerdonk

Rooms Katholieke Begraafplaats Boerdonk Erp

De Rooms Katholieke Begraafplaats Boerdonk is gelegen in het zuidoosten van Erp aan de Pastoor van Schijndelstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Pastoor van Schijndelstraat
5469PS Erp
grafmonumenten Schijndel 't Wijbosch

't Wijbosch Schijndel

In het zuidoosten van Schijndel vindt u aan de Eerdsebaan de begraafplaats 't Wijbosch. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Eerdsebaan
5482 DA Schijndel
grafstenen Schijndel RK Parochie Heilige Michael

RK Parochie Heilige Michael Schijndel

De begraafplaats RK Parochie Heilige Michael is gelegen in het zuidoosten van Schijndel aan de Hertog Jan II Laan. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hertog Jan II Laan
5482 BG Schijndel
grafsteen Schijndel Sint-Servatiuskerk

Sint-Servatiuskerk Schijndel

De begraafplaats Sint-Servatiuskerk is gelegen in het zuidwesten van Schijndel aan de Vicaris van Alphenstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Vicaris van Alphenstraat
5482 HL Schijndel
grafmonument Sint-Oedenrode H. Martinuskerkhof

H. Martinuskerkhof Sint-Oedenrode

De begraafplaats H. Martinuskerkhof bevindt zich in het zuidoosten van Sint-Oedenrode aan de Kerkplein. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkplein
5492 AN Sint-Oedenrode
grafmonumenten Sint-Oedenrode Olland

Olland Sint-Oedenrode

De begraafplaats Olland is gelegen in het noordwesten van Sint-Oedenrode aan de Pastoor Smitsstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Pastoor Smitsstraat
5491XP Sint-Oedenrode
grafstenen Sint-Oedenrode Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Oedenrode

Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Oedenrode

In het zuidoosten van Sint-Oedenrode vindt u aan de Burchtstraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Oedenrode. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Burchtstraat
5492AS Sint-Oedenrode
grafsteen Veghel Kerkhof Lambertuskerk

Kerkhof Lambertuskerk Veghel

De begraafplaats Kerkhof Lambertuskerk is gelegen in het noordwesten van Veghel aan de Deken van Miertstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Deken van Miertstraat
5461 JN Veghel
grafmonument Veghel O.L.V. van Goede Raad te Mariaheide

O.L.V. van Goede Raad te Mariaheide Veghel

De begraafplaats O.L.V. van Goede Raad te Mariaheide bevindt zich in het noordoosten van Veghel aan de Past. van Haarenstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Past. van Haarenstraat
5464 VD Veghel
grafmonumenten Veghel Zuidergaard

Zuidergaard Veghel

In de gemeente Meierijstad vind u de begraafplaats Zuidergaard aan de Evertsenstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Evertsenstraat
5463HM Veghel

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 40 minuten rijden van Meierijstad.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Meierijstad?

Grafstenen Meierijstad van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Meierijstad van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Meierijstad van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Meierijstad

12 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Meierijstad?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Meierijstad

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Meierijstad maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.