close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Maastricht en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Maastricht

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Maastricht of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Maastricht en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Maastricht

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Maastricht, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Maastricht Begraafplaats Bovens Maastricht

Begraafplaats Bovens Maastricht

De Begraafplaats Bovens Maastricht bevindt zich in het zuidoosten van Maastricht aan de Gerard Walravenstraat.

Gerard Walravenstraat
6227 TA Maastricht
grafsteen Maastricht Begraafplaats Oostermaas

Begraafplaats Oostermaas Maastricht

De Begraafplaats Oostermaas bevindt zich in het noordoosten van Maastricht aan de Oostermaasweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Oostermaasweg
6226 VJ Maastricht
grafmonument Maastricht Maastricht "Tongerseweg"

Maastricht "Tongerseweg"

De begraafplaats Maastricht "Tongerseweg" bevindt zich in het zuidwesten van Maastricht aan de Tongerseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Tongerseweg
6215AC Maastricht
grafmonumenten Maastricht St. Pieter Boven

St. Pieter Boven Maastricht

De begraafplaats St. Pieter Boven is gelegen in het zuidwesten van Maastricht aan de Ursulinenweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Ursulinenweg
6212 NC Maastricht

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 90 minuten rijden van Maastricht.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Maastricht?

Grafstenen Maastricht van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Maastricht van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Maastricht van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Maastricht

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Maastricht

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Maastricht maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.