close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Maassluis en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Maassluis

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Maassluis of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Maassluis en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Maassluis

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Maassluis en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 20 minuten rijden van Maassluis.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Maassluis Algemene Begraafplaats Maassluis

Algemene Begraafplaats Maassluis

In de gemeente Maassluis vind u de Algemene Begraafplaats Maassluis aan de Willem de Zwijgerstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, algemene graven en urnengraven.

Willem de Zwijgerstraat
3143 LR Maassluis
grafsteen Maassluis Nieuwe begraafplaats Hooge Zeedijk en Crematorium De Dijk

Nieuwe begraafplaats Hooge Zeedijk en Crematorium De Dijk Maassluis

De Nieuwe begraafplaats Hooge Zeedijk en Crematorium De Dijk is gelegen in het zuidoosten van Maassluis aan de Hooge Zeedijk. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven, particuliere graven en algemene graven.

Hooge Zeedijk
3143 LT Maassluis
grafmonument Maassluis St.Barbara RK (parochie Andreas, Petrus en Paulus

St.Barbara RK (parochie Andreas, Petrus en Paulus Maassluis

In het zuidoosten van Maassluis vindt u aan de Reviusplein de begraafplaats St.Barbara RK (parochie Andreas, Petrus en Paulus. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en algemene graven

Reviusplein
3141SV Maassluis

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 20 minuten rijden van Maassluis.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Maassluis?

Grafstenen Maassluis van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Maassluis van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Maassluis van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Maassluis

3 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Maassluis?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Maassluis

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Maassluis maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.