close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Maasgouw en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Maasgouw

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Maasgouw of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Maasgouw en omgeving, zoals in Beegden, Heel, Linne, Maasbracht, Ohé en Laak, Ohe en Laak, Stevensweert, Thorn en Wessem.

Grafsteen kopen in de buurt van Maasgouw

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Maasgouw, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Beegden RK begraafplaats

RK begraafplaats Beegden

De RK begraafplaats bevindt zich in het zuidoosten van Beegden aan de Kerkstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
6099 BV Beegden
grafsteen Heel Heel, St. Stephanuskerk

Heel, St. Stephanuskerk

De begraafplaats Heel, St. Stephanuskerk bevindt zich in het zuidoosten van Heel aan de Kerkstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven en particuliere graven.

Kerkstraat
6097AG Heel
grafmonument Maasbracht Begraafplaats Brummeberg

Begraafplaats Brummeberg Maasbracht

De Begraafplaats Brummeberg is gelegen in het noordwesten van Maasbracht aan de Veerweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Veerweg
6051 AH Maasbracht
grafmonumenten Stevensweert Begraafplaats Stevensweert

Begraafplaats Stevensweert

De Begraafplaats Stevensweert is gelegen in het noordwesten van Stevensweert aan de Jan van Steffeswertplein. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Jan van Steffeswertplein
6107 BZ Stevensweert
grafstenen Thorn Oude begraafplaats (Abdijdijkerk/St.Michaelskerk)

Oude begraafplaats (Abdijdijkerk/St.Michaelskerk) Thorn

De Oude begraafplaats (Abdijdijkerk/St.Michaelskerk) bevindt zich in het zuidwesten van Thorn aan de Kerkberg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkberg
6017HA Thorn
grafsteen Thorn Algemene Begraafplaats Thorn

Algemene Begraafplaats Thorn

De Algemene Begraafplaats Thorn bevindt zich in het zuidwesten van Thorn aan de Beekstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Beekstraat
6017 AB Thorn
grafmonument Wessem Kerkhof Medarduskerk

Kerkhof Medarduskerk Wessem

In het zuidwesten van Wessem vindt u aan de Kloosterlaan de begraafplaats Kerkhof Medarduskerk. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kloosterlaan
6019 AN Wessem
grafmonumenten Wessem Wessem

Wessem

De begraafplaats Wessem is gelegen in het zuidwesten van Wessem aan de Thornerweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Thornerweg
6019 CA Wessem

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 60 minuten rijden van Maasgouw.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Maasgouw?

Grafstenen Maasgouw van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Maasgouw van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Maasgouw van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Maasgouw

8 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Maasgouw

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Maasgouw maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.