close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Loppersum en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Loppersum

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Loppersum of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Loppersum en omgeving, zoals in 't Zandt, Eenum, Garrelsweer, Garsthuizen, Huizinge, Leermens, Loppersum, Middelstum, Oosterwijtwerd, Oosterwytwerd, Seerijp;Zeeryp;Seeryp, Startenhuizen, Stedum, Toornwerd, Westeremden, Westerwijtwerd, Westerwytwerd, Wirdum, Zeerijp en Zijldijk.

Grafsteen kopen in de buurt van Loppersum

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Loppersum en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Groningen. Op minder dan 25 minuten rijden van Loppersum.

Inspiratiewinkel Groningen Bekijk de collectie
grafstenen Garsthuizen Begraafplaats Garsthuizen

Begraafplaats Garsthuizen

In het noordwesten van Garsthuizen vindt u aan de Smydingheweg de Begraafplaats Garsthuizen. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Smydingheweg
9923 PB Garsthuizen
grafsteen Huizinge Huizinge

Huizinge

In de gemeente Loppersum vind u de begraafplaats Huizinge aan de E L Ubbensweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

E L Ubbensweg
9992TR Huizinge
grafmonument Loppersum Begraafplaats Loppersum

Begraafplaats Loppersum

In de gemeente Loppersum vind u de Begraafplaats Loppersum aan de Hofstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Hofstraat
9919 BW Loppersum
grafmonumenten Oosterwijtwerd Begraafplaats Oosterwijtwerd

Begraafplaats Oosterwijtwerd

In de gemeente Loppersum vind u de Begraafplaats Oosterwijtwerd aan de Dorpstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Dorpstraat
9911PB Oosterwijtwerd
grafstenen Stedum Stedum

Stedum

De begraafplaats Stedum bevindt zich in het noordwesten van Stedum aan de Stationsweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een begraafplaats en/of crematorium.

Stationsweg
9921 PT Stedum
grafsteen Westeremden Begraafplaats Westeremden

Begraafplaats Westeremden

In de gemeente Loppersum vind u de Begraafplaats Westeremden aan de Bredeweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Bredeweg
9922 TB Westeremden

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Groningen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Groningen. Op minder dan 25 minuten rijden van Loppersum.

Cuperus Gedenken Groningen
Moermanskweg 2-1
9723 HM Groningen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Loppersum?

Grafstenen Loppersum van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Loppersum van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Loppersum van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Loppersum

6 begraafplaatsen

Meer dan 60 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Loppersum?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Groningen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Loppersum

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Loppersum maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.