close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Lopik en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Lopik

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Lopik of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Lopik en omgeving, zoals in Benschop, Jaarsveld, Lopik, Lopikerkapel en Polsbroek.

Grafsteen kopen in de buurt van Lopik

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Lopik en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van Lopik.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk de collectie
grafstenen Benschop RK benschop

RK benschop Benschop

De begraafplaats RK benschop is gelegen in het noordwesten van Benschop aan de Dorp. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Dorp
3405BC Benschop
grafsteen Jaarsveld Nederlands Hervormd Begraafplaats

Nederlands Hervormd Begraafplaats Jaarsveld

In het zuidoosten van Jaarsveld vindt u aan de Kerkstraat de Nederlands Hervormd Begraafplaats. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerkstraat
3413 MP Jaarsveld
grafmonument Lopik Algemene begraafplaats Lopik

Algemene begraafplaats Lopik

De Algemene begraafplaats Lopik is gelegen in het zuidoosten van Lopik aan de Zuiderparklaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Zuiderparklaan
3411ND Lopik
grafmonumenten Lopik Rooms Katholieke Begraafplaats Cabauw

Rooms Katholieke Begraafplaats Cabauw Lopik

In de gemeente Lopik vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Cabauw aan de Cabauwsekade. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Cabauwsekade
3411 ED Lopik
grafstenen Lopikerkapel Lopikerkapel

Lopikerkapel

In de gemeente Lopik vind u de begraafplaats Lopikerkapel aan de Lopikerweg oost. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Lopikerweg oost
3412KH Lopikerkapel

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Culemborg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van Lopik.

Cuperus Gedenken Culemborg
Staalweg 15B
4104 AS Culemborg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Lopik?

Grafstenen Lopik van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Lopik van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Lopik van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Lopik

5 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Culemborg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Lopik

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Lopik maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.