close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Loon op Zand en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Loon op Zand

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Loon op Zand of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Loon op Zand en omgeving, zoals in De Moer, Kaatsheuvel en Loon op Zand.

Grafsteen kopen in de buurt van Loon op Zand

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Loon op Zand en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 10 minuten rijden van Loon op Zand.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen De Moer R.K. Begraafplaats H. Joachim De Moer

R.K. Begraafplaats H. Joachim De Moer

De R.K. Begraafplaats H. Joachim De Moer is gelegen in het zuidoosten van De Moer aan de Middelstraat

Middelstraat
5176NJ De Moer
grafsteen Kaatsheuvel Begraafplaats Sint Jan

Begraafplaats Sint Jan Kaatsheuvel

De Begraafplaats Sint Jan is gelegen in het noordoosten van Kaatsheuvel aan de Hoofdstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hoofdstraat
5171 DD Kaatsheuvel
grafmonument Kaatsheuvel Hersteld Hervormde Gemeente Loon Op Zand

Hersteld Hervormde Gemeente Loon Op Zand Kaatsheuvel

In de gemeente Loon op Zand vind u de begraafplaats Hersteld Hervormde Gemeente Loon Op Zand aan de Zuidhollandsedijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Zuidhollandsedijk
5171TK Kaatsheuvel
grafmonumenten Kaatsheuvel HH. Martelaren van Gorcum kerk

HH. Martelaren van Gorcum kerk Kaatsheuvel

In het zuidwesten van Kaatsheuvel vindt u aan de Erasstraat de begraafplaats HH. Martelaren van Gorcum kerk.

Erasstraat
5171 VH Kaatsheuvel
grafstenen Kaatsheuvel St Jozef, Wilhelminaplein

St Jozef, Wilhelminaplein Kaatsheuvel

De begraafplaats St Jozef, Wilhelminaplein is gelegen in het zuidoosten van Kaatsheuvel aan de Wilhelminaplein. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Wilhelminaplein
5171KX Kaatsheuvel
grafsteen Loon op Zand Begraafplaats Loon op Zand

Begraafplaats Loon op Zand

De Begraafplaats Loon op Zand bevindt zich in het noordoosten van Loon op Zand aan de Kloosterstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kloosterstraat
5175 BG Loon op Zand

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 10 minuten rijden van Loon op Zand.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Loon op Zand?

Grafstenen Loon op Zand van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Loon op Zand van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Loon op Zand van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Loon op Zand

6 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Loon op Zand?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Loon op Zand

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Loon op Zand maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.