close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Lochem en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Lochem

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Lochem of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Lochem en omgeving, zoals in Almen, Barchem, Eefde, Epse, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Laren en Lochem.

Grafsteen kopen in de buurt van Lochem

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Lochem en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn. Op minder dan 40 minuten rijden van Lochem.

Inspiratiewinkel Apeldoorn Bekijk de collectie
grafstenen Almen Gemeentelijke begraafplaats Almen

Gemeentelijke begraafplaats Almen

De Gemeentelijke begraafplaats Almen bevindt zich in het noordwesten van Almen aan de Kapelweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Kapelweg
7218NJ Almen
grafsteen Gorssel  gemeente Lochem Begraafplaats Gorssel

Begraafplaats Gorssel Gorssel gemeente Lochem

De Begraafplaats Gorssel bevindt zich in het noordoosten van Gorssel gemeente Lochem aan de Zutphenseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven.

Zutphenseweg
7213 GG Gorssel gemeente Lochem
grafmonument Joppe Kerkhof Onze Lieve Vrouwe Tenophemeling Joppe

Kerkhof Onze Lieve Vrouwe Tenophemeling Joppe

In het noordwesten van Joppe vindt u aan de Joppelaan de begraafplaats Kerkhof Onze Lieve Vrouwe Tenophemeling Joppe. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Joppelaan
7215AD Joppe
grafmonumenten Laren Algemene Begraafplaats Laren

Algemene Begraafplaats Laren

In de gemeente Lochem vind u de Algemene Begraafplaats Laren aan de Dennenweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Dennenweg
7245 SE Laren
grafstenen Lochem Nieuwe Begraafplaats Lochem

Nieuwe Begraafplaats Lochem

In de gemeente Lochem vind u de Nieuwe Begraafplaats Lochem aan de Zutphenseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Zutphenseweg
7241 SE Lochem

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Apeldoorn

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Apeldoorn. Op minder dan 40 minuten rijden van Lochem.

Cuperus Gedenken Apeldoorn
Stadskade 460
7311 XZ Apeldoorn

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Lochem?

Grafstenen Lochem van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Lochem van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Lochem van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Lochem

5 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Lochem

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Lochem maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.