close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Lingewaard en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Lingewaard

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Lingewaard of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Lingewaard en omgeving, zoals in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen, Loo en Ressen.

Grafsteen kopen in de buurt van Lingewaard

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Lingewaard en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 20 minuten rijden van Lingewaard.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Angeren Nederlands Hervormd Angeren

Nederlands Hervormd Angeren

In de gemeente Lingewaard vind u de begraafplaats Nederlands Hervormd Angeren aan de Molenstraat. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, urnengraven en een columbarium.

Molenstraat
6687 AM Angeren
grafsteen Angeren Rooms Katholieke Begraafplaats (BAVO) Angeren

Rooms Katholieke Begraafplaats (BAVO) Angeren

In de gemeente Lingewaard vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats (BAVO) Angeren aan de Kerkstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Kerkstraat
6687 AG Angeren
grafmonument Bemmel Rooms Katholieke Begraafplaats H. Donatus

Rooms Katholieke Begraafplaats H. Donatus Bemmel

In het zuidwesten van Bemmel vindt u aan de Markt de Rooms Katholieke Begraafplaats H. Donatus. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Markt
6681 AE Bemmel
grafmonumenten Bemmel Teselaar

Teselaar Bemmel

In de gemeente Lingewaard vind u de begraafplaats Teselaar aan de Teselaar. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan urnengraven en particuliere graven.

Teselaar
6681 BD Bemmel
grafstenen Doornenburg Rooms Katholieke Begraafplaats Doornenburg

Rooms Katholieke Begraafplaats Doornenburg

De Rooms Katholieke Begraafplaats Doornenburg is gelegen in het zuidoosten van Doornenburg aan de Pannerdenseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Pannerdenseweg
6686 BH Doornenburg
grafsteen Gendt Algemene Begraafplaats Gendt

Algemene Begraafplaats Gendt

De Algemene Begraafplaats Gendt bevindt zich in het noordwesten van Gendt aan de Zandvoortsestraat. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: urnengraven, particuliere graven, kindergraven, een columbarium en algemene graven.

Zandvoortsestraat
6691 EN Gendt
grafmonument Haalderen Rooms Katholieke Begraafplaats Haalderen

Rooms Katholieke Begraafplaats Haalderen

De Rooms Katholieke Begraafplaats Haalderen bevindt zich in het zuidwesten van Haalderen aan de van der Mondeweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Van der Mondeweg
6685 BP Haalderen
grafmonumenten Huissen De Hoeve

De Hoeve Huissen

De begraafplaats De Hoeve is gelegen in het zuidwesten van Huissen aan de Hoeve. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: een columbarium, kindergraven, particuliere graven, urnengraven en algemene graven.

Hoeve
6851ER Huissen
grafstenen Huissen Gedenkpark Huissen-Stad

Gedenkpark Huissen-Stad

In het noordoosten van Huissen vindt u aan de Doelenstraat de begraafplaats Gedenkpark Huissen-Stad. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter

Doelenstraat
6851BV Huissen
grafsteen Ressen Nederlands Hervormd Begraafplaats

Nederlands Hervormd Begraafplaats Ressen

In de gemeente Lingewaard vind u de Nederlands Hervormd Begraafplaats aan de Kerkenhofstraat. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Kerkenhofstraat
6684 DJ Ressen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 20 minuten rijden van Lingewaard.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Lingewaard?

Grafstenen Lingewaard van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Lingewaard van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Lingewaard van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Lingewaard

10 begraafplaatsen

Meer dan 440 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Lingewaard

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Lingewaard maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.