close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Leusden en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Leusden

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Leusden of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Leusden en omgeving, zoals in Achterveld, Leusden en Stoutenburg.

Grafsteen kopen in de buurt van Leusden

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Leusden en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld. Op minder dan 25 minuten rijden van Leusden.

Inspiratiewinkel Barneveld Bekijk de collectie
grafstenen Achterveld Rooms Katholieke Begraafplaats Achterveld

Rooms Katholieke Begraafplaats Achterveld

De Rooms Katholieke Begraafplaats Achterveld bevindt zich in het zuidoosten van Achterveld aan de Jan van Arkelweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven en particuliere graven.

Jan van Arkelweg
3791 AA Achterveld
grafsteen Leusden Begraafplaats Maranatha (Rusthof)

Begraafplaats Maranatha (Rusthof) Leusden

De Begraafplaats Maranatha (Rusthof) bevindt zich in het zuidwesten van Leusden aan de Dodeweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Dodeweg
3832 RE Leusden
grafmonument Leusden Begraafplaats Oud Leusden

Begraafplaats Oud Leusden

De Begraafplaats Oud Leusden is gelegen in het noordwesten van Leusden aan de Vlooswijkseweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Vlooswijkseweg
3832RG Leusden
grafmonumenten Leusden Begraafplaats Rusthof Leusden/Amersfoort

Begraafplaats Rusthof Leusden/Amersfoort

De Begraafplaats Rusthof Leusden/Amersfoort is gelegen in het zuidwesten van Leusden aan de Dodeweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Dodeweg
3832 RE Leusden
grafstenen Leusden Crematorium Rusthof - geen begraafplaats

Crematorium Rusthof - geen begraafplaats Leusden

De Crematorium Rusthof - geen begraafplaats is gelegen in het zuidwesten van Leusden aan de Dodeweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een begraafplaats en/of crematorium.

Dodeweg
3832RE Leusden
grafsteen Leusden Rooms Katholieke Begraafplaats Leusden

Rooms Katholieke Begraafplaats Leusden

In het noordoosten van Leusden vindt u aan de Hamersveldseweg de Rooms Katholieke Begraafplaats Leusden. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hamersveldseweg
3833 GL Leusden

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Barneveld

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Barneveld. Op minder dan 25 minuten rijden van Leusden.

Cuperus Gedenken Barneveld
Torenplein 37
3772 CX Barneveld

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Leusden?

Grafstenen Leusden van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Leusden van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Leusden van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Leusden

6 begraafplaatsen

Meer dan 130 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Barneveld?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Leusden

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Leusden maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.