close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Leudal en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Leudal

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Leudal of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Leudal en omgeving, zoals in Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Kelpen;Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel.

Grafsteen kopen in de buurt van Leudal

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Leudal, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Baexem Parochie St. Johannes de Doper

Parochie St. Johannes de Doper Baexem

De begraafplaats Parochie St. Johannes de Doper is gelegen in het zuidwesten van Baexem aan de Kasteelweg.

Kasteelweg
6096ND Baexem
grafsteen Ell Begraafplaats Heilige Antonius Abt (Ell)

Begraafplaats Heilige Antonius Abt (Ell)

De Begraafplaats Heilige Antonius Abt (Ell) is gelegen in het noordwesten van Ell aan de Niesstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Niesstraat
6011RB Ell
grafmonument Grathem Rooms Katholieke begraafplaats St.. Severiniuskerk

Rooms Katholieke begraafplaats St.. Severiniuskerk Grathem

De Rooms Katholieke begraafplaats St.. Severiniuskerk bevindt zich in het zuidoosten van Grathem aan de Kerkplein. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Kerkplein
6096AK Grathem
grafmonumenten Haelen Algemene Begraafplaats Horn

Algemene Begraafplaats Horn Haelen

In de gemeente Leudal vind u de Algemene Begraafplaats Horn aan de Peter Schreursweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Peter Schreursweg
6081NX Haelen
grafstenen Haelen RK Begraafplaats Haelen

RK Begraafplaats Haelen

In het noordoosten van Haelen vindt u aan de van Loonstraat de RK Begraafplaats Haelen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Van Loonstraat
6081 BP Haelen
grafsteen Haler Sint Isodorus parochie Haler

Sint Isodorus parochie Haler

In het zuidwesten van Haler vindt u aan de Pinxtenstraat de begraafplaats Sint Isodorus parochie Haler. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Pinxtenstraat
6012RJ Haler
grafmonument Heibloem Rooms Katholieke Begraafplaats Heibloem

Rooms Katholieke Begraafplaats Heibloem

In het noordwesten van Heibloem vindt u aan de Pater van Donstraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Heibloem. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Pater van Donstraat
6089NP Heibloem
grafmonumenten Heythuysen Parochiebegraafplaats Heythuysen

Parochiebegraafplaats Heythuysen

De Parochiebegraafplaats Heythuysen is gelegen in het noordoosten van Heythuysen aan de Sint Antoniusstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Sint Antoniusstraat
6093GC Heythuysen
grafstenen Horn Horn

Horn

In het noordoosten van Horn vindt u aan de Haelerweg de begraafplaats Horn . Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Haelerweg
6085 EA Horn
grafsteen Hunsel R.K. Begraafplaats St. Jacobus de Meerdere

R.K. Begraafplaats St. Jacobus de Meerdere Hunsel

De R.K. Begraafplaats St. Jacobus de Meerdere bevindt zich in het zuidoosten van Hunsel aan de Jacobusstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Jacobusstraat
6013RK Hunsel
grafmonument Ittervoort Parochie H.Margareta

Parochie H.Margareta Ittervoort

In het zuidoosten van Ittervoort vindt u aan de Thornerstraat de begraafplaats Parochie H.Margareta. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Thornerstraat
6014AA Ittervoort
grafmonumenten Kelpen-Oler Rooms Katholieke Begraafplaats St. Liduinakerk Kelpen-Oler

Rooms Katholieke Begraafplaats St. Liduinakerk Kelpen-Oler

In het noordwesten van Kelpen-Oler vindt u aan de Kerkstraat de Rooms Katholieke Begraafplaats St. Liduinakerk Kelpen-Oler. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
6037RX Kelpen-Oler
grafstenen Neer Begraafplaats Neer

Begraafplaats Neer

De Begraafplaats Neer bevindt zich in het zuidoosten van Neer aan de Engelmanstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Engelmanstraat
6086 BA Neer
grafsteen Neeritter Parochie H.Lambertus, Neeritter

Parochie H.Lambertus, Neeritter

In het zuidoosten van Neeritter vindt u aan de Driessensstraat de begraafplaats Parochie H.Lambertus, Neeritter. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Driessensstraat
6015AG Neeritter
grafmonument Nunhem begraafplaats Nunhem

Begraafplaats Nunhem

In de gemeente Leudal vind u de begraafplaats Nunhem aan de Kerkstraat

Kerkstraat
6083 AE Nunhem
grafmonumenten Roggel Sint Petrus Parochie te Roggel

Sint Petrus Parochie te Roggel

In de gemeente Leudal vind u de begraafplaats Sint Petrus Parochie te Roggel aan de Klapvaren. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Klapvaren
6088 BX Roggel

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 65 minuten rijden van Leudal.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Leudal?

Grafstenen Leudal van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Leudal van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Leudal van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Leudal

16 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Leudal?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Leudal

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Leudal maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.