close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Lelystad en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Lelystad

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Lelystad of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Lelystad en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Lelystad

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Lelystad en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Kampen. Op minder dan 35 minuten rijden van Lelystad.

Inspiratiewinkel Kampen Bekijk de collectie
grafstenen Lelystad  Begraafplaats Oostranddreef Lelystad (Yarden Uitvaartcentrum en Crematorium Ölandhorst)

Begraafplaats Oostranddreef Lelystad (Yarden Uitvaartcentrum en Crematorium Ölandhorst)

In de gemeente Lelystad vind u de Begraafplaats Oostranddreef Lelystad (Yarden Uitvaartcentrum en Crematorium Ölandhorst) aan de Oostranddreef. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Oostranddreef
8212 AZ Lelystad

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Kampen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Kampen. Op minder dan 35 minuten rijden van Lelystad.

Cuperus Gedenken Kampen
Carlsonstraat 11
8263 CA Kampen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Lelystad?

Grafstenen Lelystad van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Lelystad van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Lelystad van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Lelystad

1 begraafplaats

Meer dan 450 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Kampen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Lelystad

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Lelystad maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.