close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Leidschendam-Voorburg en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Leidschendam-Voorburg

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Leidschendam-Voorburg of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg en omgeving, zoals in Leidschendam en Voorburg.

Grafsteen kopen in de buurt van Leidschendam-Voorburg

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Leidschendam-Voorburg en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Op minder dan 20 minuten rijden van Leidschendam-Voorburg.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen Leidschendam Noorthey

Noorthey Leidschendam

In het noordoosten van Leidschendam vindt u aan de Tuinenlaan de begraafplaats Noorthey. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Tuinenlaan
2261 HC Leidschendam
grafsteen Leidschendam Oude Begraafplaats Wilsveen

Oude Begraafplaats Wilsveen Leidschendam

De Oude Begraafplaats Wilsveen bevindt zich in het zuidoosten van Leidschendam aan de Wilsveen.

Wilsveen
2266LR Leidschendam
grafmonument Leidschendam Sint Agatha

Sint Agatha Leidschendam

In het noordoosten van Leidschendam vindt u aan de Veurse Achterweg de begraafplaats Sint Agatha. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en algemene graven.

Veurse Achterweg
2264 SE Leidschendam
grafmonumenten Voorburg Algemene begraafplaats Voorburg

Algemene begraafplaats Voorburg

In de gemeente Leidschendam-Voorburg vind u de Algemene begraafplaats Voorburg aan de Parkweg

Parkweg
2271AG Voorburg
grafstenen Voorburg Oosterbegraafplaats

Oosterbegraafplaats Voorburg

In het noordoosten van Voorburg vindt u aan de Rodelaan de Oosterbegraafplaats. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, een columbarium, urnengraven, kindergraven en particuliere graven.

Rodelaan
2272BB Voorburg

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rijswijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 20 minuten rijden van Leidschendam-Voorburg.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Leidschendam-Voorburg?

Grafstenen Leidschendam-Voorburg van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Leidschendam-Voorburg van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Leidschendam-Voorburg van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Leidschendam-Voorburg

5 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Leidschendam-Voorburg

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Leidschendam-Voorburg maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.