close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Lansingerland en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Lansingerland

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Lansingerland of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Lansingerland en omgeving, zoals in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkel en Rodenrys, Bleiswijk en Bleiswyk.

Grafsteen kopen in de buurt van Lansingerland

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Lansingerland en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 15 minuten rijden van Lansingerland.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Bergschenhoek Begraafplaats Bergschenhoek (gemeente Lansingerland)

Begraafplaats Bergschenhoek (gemeente Lansingerland)

In de gemeente Lansingerland vind u de Begraafplaats Bergschenhoek (gemeente Lansingerland) aan de Bergweg-noord. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Bergweg-noord
2661 CP Bergschenhoek
grafsteen Bergschenhoek Rooms Katholieke Begraafplaats Bergschenhoek

Rooms Katholieke Begraafplaats Bergschenhoek

De Rooms Katholieke Begraafplaats Bergschenhoek is gelegen in het zuidwesten van Bergschenhoek aan de Smitshoek. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Smitshoek
2661 CK Bergschenhoek
grafmonument Berkel en Rodenrijs Begraafplaats Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland)

Begraafplaats Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland)

De Begraafplaats Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland) bevindt zich in het zuidoosten van Berkel en Rodenrijs aan de Dominee van Koetsveldstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven, urnengraven en algemene graven.

Dominee van Koetsveldstraat
2651 CZ Berkel en Rodenrijs
grafmonumenten Berkel en Rodenrijs Hervormde begraafplaats Berkel en Rodenrijs

Hervormde begraafplaats Berkel en Rodenrijs

De Hervormde begraafplaats Berkel en Rodenrijs bevindt zich in het zuidoosten van Berkel en Rodenrijs aan de Kerksingel. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven en particuliere graven.

Kerksingel
2651CC Berkel en Rodenrijs
grafstenen Berkel en Rodenrijs Rooms Katholieke Begraafplaats Berkel en Rodenrijs

Rooms Katholieke Begraafplaats Berkel en Rodenrijs

De Rooms Katholieke Begraafplaats Berkel en Rodenrijs is gelegen in het noordoosten van Berkel en Rodenrijs aan de Noordeindseweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven en algemene graven.

Noordeindseweg
2651 CX Berkel en Rodenrijs
grafsteen Bleiswijk Begraafplaats Bleiswijk (gemeente Lansingerland)

Begraafplaats Bleiswijk (gemeente Lansingerland)

De Begraafplaats Bleiswijk (gemeente Lansingerland) bevindt zich in het zuidwesten van Bleiswijk aan de Hoekeindseweg. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en algemene graven.

Hoekeindseweg
2665 KA Bleiswijk
grafmonument Bleiswijk O.L.V. Visitatie Bleiswijk

O.L.V. Visitatie Bleiswijk

In het zuidwesten van Bleiswijk vindt u aan de Hoefweg de begraafplaats O.L.V. Visitatie Bleiswijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Hoefweg
2665CC Bleiswijk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 15 minuten rijden van Lansingerland.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Lansingerland?

Grafstenen Lansingerland van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Lansingerland van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Lansingerland van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Lansingerland

7 begraafplaatsen

Meer dan 60 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Lansingerland?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Lansingerland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Lansingerland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.