close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Landgraaf en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Landgraaf

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Landgraaf of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Landgraaf en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Landgraaf

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Landgraaf, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Landgraaf Begraafplaats H. Hart van Jezus-Nieuwenhagerheide

Begraafplaats H. Hart van Jezus-Nieuwenhagerheide Landgraaf

In de gemeente Landgraaf vind u de Begraafplaats H. Hart van Jezus-Nieuwenhagerheide aan de Hoogstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hoogstraat
6373 HR Landgraaf
grafsteen Landgraaf Begraafplaats Leenhof

Begraafplaats Leenhof Landgraaf

De Begraafplaats Leenhof is gelegen in het zuidwesten van Landgraaf aan de Patronaatstraat.

Patronaatstraat
6371 HN Landgraaf
grafmonument Landgraaf Landgraaf

Landgraaf

In het noordwesten van Landgraaf vindt u aan de Uurwerkersweg de begraafplaats Landgraaf. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Uurwerkersweg
- Landgraaf
grafmonumenten Landgraaf Petrus en Paulus

Petrus en Paulus Landgraaf

De begraafplaats Petrus en Paulus is gelegen in het zuidwesten van Landgraaf aan de Kerkplein. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkplein
6372EZ Landgraaf
grafstenen Landgraaf RK BGP Kakert, Landgraaf

RK BGP Kakert, Landgraaf

De begraafplaats RK BGP Kakert, Landgraaf is gelegen in het noordwesten van Landgraaf aan de Sportweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Sportweg
6371 CM Landgraaf
grafsteen Landgraaf Ubach over Worms

Ubach over Worms Landgraaf

In het noordoosten van Landgraaf vindt u aan de Vogelzankweg de begraafplaats Ubach over Worms. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Vogelzankweg
6374 AC Landgraaf
grafmonument Landgraaf Waubach-St.Jozefkerk

Waubach-St.Jozefkerk Landgraaf

De begraafplaats Waubach-St.Jozefkerk bevindt zich in het noordoosten van Landgraaf aan de Kerkstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
6374HH Landgraaf

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 90 minuten rijden van Landgraaf.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Landgraaf?

Grafstenen Landgraaf van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Landgraaf van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Landgraaf van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Landgraaf

7 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Landgraaf?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Landgraaf

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Landgraaf maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.