close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Landerd en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Landerd

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Landerd of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Landerd en omgeving, zoals in Reek, Schaijk, Schayk en Zeeland.

Grafsteen kopen in de buurt van Landerd

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Landerd en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 30 minuten rijden van Landerd.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Reek Kerkhof Antoniuskerk

Kerkhof Antoniuskerk Reek

In het noordoosten van Reek vindt u aan de Heijtmorgen de begraafplaats Kerkhof Antoniuskerk. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Heijtmorgen
5375 AN Reek
grafsteen Zeeland Begraafplaats J. Jacobus de Meerdere kerk

Begraafplaats J. Jacobus de Meerdere kerk Zeeland

In de gemeente Landerd vind u de Begraafplaats J. Jacobus de Meerdere kerk aan de Kerkstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Kerkstraat
5411 EA Zeeland

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 30 minuten rijden van Landerd.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Landerd?

Grafstenen Landerd van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Landerd van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Landerd van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Landerd

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Landerd?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Landerd

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Landerd maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.