close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Laarbeek en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Laarbeek

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Laarbeek of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Laarbeek en omgeving, zoals in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout.

Advies in de buurt van Laarbeek

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Laarbeek en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Laarbeek.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Aarle-Rixtel Onze lieve vrouwen parochie

Onze lieve vrouwen parochie Aarle-Rixtel

De begraafplaats Onze lieve vrouwen parochie bevindt zich in het zuidwesten van Aarle-Rixtel aan de Dorpsstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Dorpsstraat
5735 EA Aarle-Rixtel
grafsteen Lieshout RK Sint Servatius Begraafplaats te Lieshout, Kerkhofpad

RK Sint Servatius Begraafplaats te Lieshout, Kerkhofpad

De RK Sint Servatius Begraafplaats te Lieshout, Kerkhofpad bevindt zich in het noordoosten van Lieshout aan de Heuvel. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Heuvel
5737BX Lieshout
grafmonument Mariahout Mariahout RK

Mariahout RK

In de gemeente Laarbeek vind u de begraafplaats Mariahout RK aan de Bernadettestraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Bernadettestraat
5738 AZ Mariahout

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Laarbeek

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Laarbeek.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Laarbeek?

Grafstenen Laarbeek van natuursteen

Grafsteen Laarbeek

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Laarbeek van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Laarbeek van glas

Urnmonument Laarbeek

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Laarbeek van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Laarbeek

3 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Laarbeek

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Laarbeek maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.