close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Krimpenerwaard en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Krimpenerwaard

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Krimpenerwaard of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Krimpenerwaard en omgeving, zoals in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den Yssel, Schoonhoven, Stolwijk, Stolwyk en Vlist.

Grafsteen kopen bij u in de buurt

Bekijk de collectie
grafstenen Ammerstol Ammerstol (gemeente Krimpenerwaard)

Ammerstol (gemeente Krimpenerwaard)

In het zuidwesten van Ammerstol vindt u aan de Achterweg de begraafplaats Ammerstol (gemeente Krimpenerwaard). Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven en particuliere graven.

Achterweg
2865 XD Ammerstol
grafsteen Bergambacht Bergambacht (gemeente Krimpenerwaard)

Bergambacht (gemeente Krimpenerwaard)

De begraafplaats Bergambacht (gemeente Krimpenerwaard) is gelegen in het zuidwesten van Bergambacht aan de Dijklaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven en particuliere graven.

Dijklaan
2861DW Bergambacht
grafmonument Berkenwoude Berkenwoude (gemeente Krimpenerwaard)

Berkenwoude (gemeente Krimpenerwaard)

In de gemeente Krimpenerwaard vind u de begraafplaats Berkenwoude (gemeente Krimpenerwaard) aan de Westeinde. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Westeinde
2825 AJ Berkenwoude
grafmonumenten Haastrecht Begraafplaats Haastrecht (gemeente Krimpenerwaard)

Begraafplaats Haastrecht (gemeente Krimpenerwaard)

In het noordoosten van Haastrecht vindt u aan de Provincialeweg Oost de Begraafplaats Haastrecht (gemeente Krimpenerwaard). Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en algemene graven.

Provincialeweg Oost
2851AJ Haastrecht
grafstenen Haastrecht R.K. begraafplaats St. Barnabas

R.K. begraafplaats St. Barnabas Haastrecht

In de gemeente Krimpenerwaard vind u de R.K. begraafplaats St. Barnabas aan de Grote Haven. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Grote Haven
2851 BM Haastrecht
grafsteen Krimpen aan de Lek Begraafplaats Krimpen aan de Lek (gemeente Krimpenerwaard)

Begraafplaats Krimpen aan de Lek (gemeente Krimpenerwaard)

De Begraafplaats Krimpen aan de Lek (gemeente Krimpenerwaard) bevindt zich in het noordwesten van Krimpen aan de Lek aan de Molenweg. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven, particuliere graven en urnengraven.

Molenweg
2931 SM Krimpen aan de Lek
grafmonument Lekkerkerk Begraafplaats Lekkerkerk (gemeente Krimpenerwaard)

Begraafplaats Lekkerkerk (gemeente Krimpenerwaard)

In de gemeente Krimpenerwaard vind u de Begraafplaats Lekkerkerk (gemeente Krimpenerwaard) aan de Tiendweg-Oost. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Tiendweg-Oost
2941 BV Lekkerkerk
grafmonumenten Lekkerkerk Begraafplaats Lekkerkerk (gemeente Krimpenerwaard)

Begraafplaats Lekkerkerk (gemeente Krimpenerwaard)

De Begraafplaats Lekkerkerk (gemeente Krimpenerwaard) bevindt zich in het zuidoosten van Lekkerkerk aan de Opperduit. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven, particuliere graven en urnengraven.

Opperduit
2941AS Lekkerkerk
grafstenen Ouderkerk aan den IJssel Begraafplaats Lageweg (gemeente Krimpenerwaard)

Begraafplaats Lageweg (gemeente Krimpenerwaard) Ouderkerk aan den IJssel

In de gemeente Krimpenerwaard vind u de Begraafplaats Lageweg (gemeente Krimpenerwaard) aan de Lageweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Lageweg
2935 CD Ouderkerk aan den IJssel
grafsteen Schoonhoven Begraafplaats Schoonhoven (gemeente Krimpenerwaard)

Begraafplaats Schoonhoven (gemeente Krimpenerwaard)

In de gemeente Krimpenerwaard vind u de Begraafplaats Schoonhoven (gemeente Krimpenerwaard) aan de Wal. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven en algemene graven.

Wal
2871 BB Schoonhoven
grafmonument Schoonhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven

Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven

In de gemeente Krimpenerwaard vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven aan de Wal. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan algemene graven, kindergraven, urnengraven en particuliere graven

Wal
2871 BC Schoonhoven
grafmonumenten Stolwijk Begraafplaats Stolwijk (gemeente Krimpenerwaard)

Begraafplaats Stolwijk (gemeente Krimpenerwaard)

De Begraafplaats Stolwijk (gemeente Krimpenerwaard) is gelegen in het noordoosten van Stolwijk aan de Hoflaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Hoflaan
2821 XD Stolwijk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Krimpenerwaard?

Grafstenen Krimpenerwaard van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Krimpenerwaard van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Krimpenerwaard van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Krimpenerwaard

12 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Krimpenerwaard

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Krimpenerwaard maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.