close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Krimpenerwaard en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Krimpenerwaard

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Krimpenerwaard of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Krimpenerwaard en omgeving, zoals in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den Yssel, Schoonhoven, Stolwijk, Stolwyk en Vlist.

Advies in de buurt van Krimpenerwaard

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Krimpenerwaard en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Krimpenerwaard.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Ammerstol Ammerstol

Ammerstol

De begraafplaats Ammerstol bevindt zich in het zuidwesten van Ammerstol aan de Achterweg. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven en particuliere graven

Achterweg
2865 XD Ammerstol
grafsteen Bergambacht Bergambacht

Bergambacht

De begraafplaats Bergambacht is gelegen in het zuidwesten van Bergambacht aan de Dijklaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven en particuliere graven.

Dijklaan
2861DW Bergambacht
grafmonument Berkenwoude Berkenwoude

Berkenwoude

De begraafplaats Berkenwoude bevindt zich in het zuidoosten van Berkenwoude aan de Westeinde. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Westeinde
2825 AJ Berkenwoude
grafmonumenten Haastrecht Algemene begraafplaats Haastrecht

Algemene begraafplaats Haastrecht

In de gemeente Krimpenerwaard vind u de Algemene begraafplaats Haastrecht aan de Provincialeweg Oost. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en algemene graven

Provincialeweg Oost
2851AJ Haastrecht
grafstenen Haastrecht R.K. begraafplaats St. Barnabas

R.K. begraafplaats St. Barnabas Haastrecht

In de gemeente Krimpenerwaard vind u de R.K. begraafplaats St. Barnabas aan de Grote Haven. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Grote Haven
2851 BM Haastrecht
grafsteen Krimpen aan de Lek Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek

De begraafplaats Krimpen aan de Lek is gelegen in het noordwesten van Krimpen aan de Lek aan de Molenweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. kindergraven, particuliere graven en urnengraven.

Molenweg
2931 SM Krimpen aan de Lek
grafmonument Lekkerkerk Algemene Begraafplaats Lekkerkerk

Algemene Begraafplaats Lekkerkerk

In de gemeente Krimpenerwaard vind u de Algemene Begraafplaats Lekkerkerk aan de Tiendweg-Oost. Dit is een algemene begraafplaats.

Tiendweg-Oost
2941 BV Lekkerkerk
grafmonumenten Lekkerkerk Lekkerkerk

Lekkerkerk

De begraafplaats Lekkerkerk bevindt zich in het zuidoosten van Lekkerkerk aan de Opperduit. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven, particuliere graven en urnengraven

Opperduit
2941AS Lekkerkerk
grafstenen Ouderkerk aan den IJssel Lageweg

Lageweg Ouderkerk aan den IJssel

In het noordoosten van Ouderkerk aan den IJssel vindt u aan de Lageweg de begraafplaats Lageweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Lageweg
2935 CD Ouderkerk aan den IJssel
grafsteen Schoonhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven

Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven

In de gemeente Krimpenerwaard vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven aan de Wal. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan algemene graven, kindergraven, urnengraven en particuliere graven

Wal
2871 BC Schoonhoven
grafmonument Schoonhoven Schoonhoven

Schoonhoven

De begraafplaats Schoonhoven bevindt zich in het zuidoosten van Schoonhoven aan de Wal. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Wal
2871 BB Schoonhoven
grafmonumenten Stolwijk Algemene Begraafplaats Stolwijk

Algemene Begraafplaats Stolwijk

De Algemene Begraafplaats Stolwijk is gelegen in het noordoosten van Stolwijk aan de Hoflaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Hoflaan
2821 XD Stolwijk

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Krimpenerwaard

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Krimpenerwaard.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Krimpenerwaard?

Grafstenen Krimpenerwaard van natuursteen

Grafsteen Krimpenerwaard

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Krimpenerwaard van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Krimpenerwaard van glas

Urnmonument Krimpenerwaard

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Krimpenerwaard van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Krimpenerwaard

12 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Krimpenerwaard

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Krimpenerwaard maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.