close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Kerkrade en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Kerkrade

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Kerkrade of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Kerkrade en omgeving, zoals in Eygelshoven en Kerkrade.

Grafsteen kopen in de buurt van Kerkrade

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Kerkrade, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Eygelshoven Rooms Katholieke begraafplaats Eygelshoven

Rooms Katholieke begraafplaats Eygelshoven

De Rooms Katholieke begraafplaats Eygelshoven bevindt zich in het noordoosten van Eygelshoven aan de Rimburgerweg

Rimburgerweg
6471XX Eygelshoven
grafsteen Kerkrade Begraafplaats Haanrade

Begraafplaats Haanrade Kerkrade

De Begraafplaats Haanrade is gelegen in het noordoosten van Kerkrade aan de Kloosterbosvoetpad. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Kloosterbosvoetpad
6464 EJ Kerkrade
grafmonument Kerkrade Bleijerheide

Bleijerheide Kerkrade

De begraafplaats Bleijerheide bevindt zich in het zuidoosten van Kerkrade aan de Voorterstraat. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Voorterstraat
6462 SX Kerkrade
grafmonumenten Kerkrade Rooms Katholieke Begraafplaats Kerkrade

Rooms Katholieke Begraafplaats Kerkrade

In het zuidwesten van Kerkrade vindt u aan de Van de Weijerstraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Kerkrade. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Van de Weijerstraat
6466 CT Kerkrade
grafstenen Kerkrade Schifferheide

Schifferheide Kerkrade

De begraafplaats Schifferheide is gelegen in het zuidwesten van Kerkrade aan de Schifferheidestraat. Het gaat hier om een begraafplaats en/of crematorium.

Schifferheidestraat
6466 EN Kerkrade

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Kerkrade?

Grafstenen Kerkrade van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Kerkrade van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Kerkrade van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Kerkrade

5 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Kerkrade

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Kerkrade maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.