close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Katwijk en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Katwijk

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Katwijk of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Katwijk en omgeving, zoals in Katwijk, Katwyk, Rijnsburg, Rynsburg en Valkenburg.

Grafsteen kopen in de buurt van Katwijk

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Katwijk en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Op minder dan 35 minuten rijden van Katwijk.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen Katwijk Algemene Begraafplaats 'het Ouwe Graf' Katwijk aan Zee

Algemene Begraafplaats 'het Ouwe Graf' Katwijk aan Zee

In de gemeente Katwijk vind u de Algemene Begraafplaats 'het Ouwe Graf' Katwijk aan Zee aan de Zuidstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Zuidstraat
2225 GT Katwijk
grafsteen Katwijk Begraafplaats Kerklaan

Begraafplaats Kerklaan Katwijk

De Begraafplaats Kerklaan bevindt zich in het zuidoosten van Katwijk aan de Kerklaan. Dit is een algemene begraafplaats.

Kerklaan
2223 AN Katwijk
grafmonument Katwijk Blekerij

Blekerij Katwijk

In de gemeente Katwijk vind u de begraafplaats Blekerij aan de Sijp. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Sijp
2223 BX Katwijk
grafmonumenten Katwijk Duinrust

Duinrust Katwijk

De begraafplaats Duinrust is gelegen in het zuidwesten van Katwijk aan de Parklaan. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven, particuliere graven en kindergraven.

Parklaan
2225 SW Katwijk
grafstenen Katwijk Joodse Begraafplaats Katwijk aan Zee

Joodse Begraafplaats Katwijk aan Zee

In het zuidoosten van Katwijk vindt u aan de Rijnstraat de Joodse Begraafplaats Katwijk aan Zee. Het betreft hier een Joodse begraafplaats.

Rijnstraat
2223EA Katwijk
grafsteen Rijnsburg Rijnsburg

Rijnsburg

De begraafplaats Rijnsburg is gelegen in het zuidwesten van Rijnsburg aan de Sandtlaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Sandtlaan
2231 CB Rijnsburg
grafmonument Valkenburg Valkenburg

Valkenburg

In het noordwesten van Valkenburg vindt u aan de Ringweg de begraafplaats Valkenburg . Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Ringweg
2235ET Valkenburg

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rijswijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 35 minuten rijden van Katwijk.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Katwijk?

Grafstenen Katwijk van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Katwijk van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Katwijk van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Katwijk

7 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rijswijk?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Katwijk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Katwijk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.