close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Kaatsheuvel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Kaatsheuvel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Kaatsheuvel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Kaatsheuvel en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Kaatsheuvel

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Kaatsheuvel en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 10 minuten rijden van Kaatsheuvel.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Kaatsheuvel Begraafplaats Sint Jan

Begraafplaats Sint Jan Kaatsheuvel

De Begraafplaats Sint Jan is gelegen in het noordoosten van Kaatsheuvel aan de Hoofdstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hoofdstraat
5171 DD Kaatsheuvel
grafsteen Kaatsheuvel Hersteld Hervormde Gemeente Loon Op Zand

Hersteld Hervormde Gemeente Loon Op Zand Kaatsheuvel

In de gemeente Loon op Zand vind u de begraafplaats Hersteld Hervormde Gemeente Loon Op Zand aan de Zuidhollandsedijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Zuidhollandsedijk
5171TK Kaatsheuvel
grafmonument Kaatsheuvel HH. Martelaren van Gorcum kerk

HH. Martelaren van Gorcum kerk Kaatsheuvel

In het zuidwesten van Kaatsheuvel vindt u aan de Erasstraat de begraafplaats HH. Martelaren van Gorcum kerk.

Erasstraat
5171 VH Kaatsheuvel
grafmonumenten Kaatsheuvel St Jozef, Wilhelminaplein

St Jozef, Wilhelminaplein Kaatsheuvel

De begraafplaats St Jozef, Wilhelminaplein is gelegen in het zuidoosten van Kaatsheuvel aan de Wilhelminaplein. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Wilhelminaplein
5171KX Kaatsheuvel

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Kaatsheuvel

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Kaatsheuvel. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Tilburg.

vakkundig grafmonument plaatsen in Kaatsheuvel

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Kaatsheuvel

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 10 minuten rijden van Kaatsheuvel.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Tilburg.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Kaatsheuvel?

Grafstenen Kaatsheuvel van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Kaatsheuvel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Kaatsheuvel van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Kaatsheuvel

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Kaatsheuvel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Kaatsheuvel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.