close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Kaag en Braassem en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Kaag en Braassem

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Kaag en Braassem of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Kaag en Braassem en omgeving, zoals in Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Rynsaterwoude, Rypwetering en Woubrugge.

Grafsteen kopen in de buurt van Kaag en Braassem

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Kaag en Braassem en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Op minder dan 30 minuten rijden van Kaag en Braassem.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen Hoogmade Begraafplaats

Begraafplaats Hoogmade

De Begraafplaats is gelegen in het zuidwesten van Hoogmade aan de Kerkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Kerkstraat
2355 AG Hoogmade
grafsteen Leimuiden Begraafplaats Leimuiden Alg.

Begraafplaats Leimuiden Alg.

In het noordoosten van Leimuiden vindt u aan de Dorpsstraat de Begraafplaats Leimuiden Alg.

Dorpsstraat
2451 AP Leimuiden
grafmonument Leimuiden Begraafplaats St. Jan de Doper kerk

Begraafplaats St. Jan de Doper kerk Leimuiden

De Begraafplaats St. Jan de Doper kerk is gelegen in het zuidoosten van Leimuiden aan de Willem van der Veldenweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Willem van der Veldenweg
2451 BB Leimuiden
grafmonumenten Oude Wetering Kerkhof Oude Wetering

Kerkhof Oude Wetering

De begraafplaats Kerkhof Oude Wetering is gelegen in het noordoosten van Oude Wetering aan de Kerkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats

Kerkstraat
2377 AV Oude Wetering
grafstenen Rijpwetering RK begraafplaats Rijpwetering

RK begraafplaats Rijpwetering

In de gemeente Kaag en Braassem vind u de RK begraafplaats Rijpwetering aan de Pastoor van der Plaatstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Pastoor van der Plaatstraat
2375AE Rijpwetering
grafsteen Roelofarendsveen Algemene Begraafplaats te Roelofarendsveen

Algemene Begraafplaats te Roelofarendsveen

De Algemene Begraafplaats te Roelofarendsveen is gelegen in het zuidwesten van Roelofarendsveen aan de Noordeinde. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Noordeinde
2371 CR Roelofarendsveen
grafmonument Roelofarendsveen Begraafplaats Mariakerk

Begraafplaats Mariakerk Roelofarendsveen

De Begraafplaats Mariakerk bevindt zich in het noordwesten van Roelofarendsveen aan de Pastoor Onelplein. Dit is een algemene begraafplaats

Pastoor Onelplein
2371 EZ Roelofarendsveen
grafmonumenten Roelofarendsveen Rooms Katholieke Begraafplaats Roelofarendsveen

Rooms Katholieke Begraafplaats Roelofarendsveen

De Rooms Katholieke Begraafplaats Roelofarendsveen is gelegen in het zuidwesten van Roelofarendsveen aan de Noordeinde. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven, particuliere graven en algemene graven.

Noordeinde
2371 CR Roelofarendsveen
grafstenen Woubrugge Woubrugge

Woubrugge

De begraafplaats Woubrugge is gelegen in het zuidwesten van Woubrugge aan de Kerkweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en algemene graven.

Kerkweg
2481 KB Woubrugge

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rijswijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 30 minuten rijden van Kaag en Braassem.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Kaag en Braassem?

Grafstenen Kaag en Braassem van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Kaag en Braassem van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Kaag en Braassem van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Kaag en Braassem

9 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rijswijk?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Kaag en Braassem

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Kaag en Braassem maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.