close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Huissen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Huissen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Huissen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Huissen en omgeving.

Advies in de buurt van Huissen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Huissen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 20 minuten rijden van Huissen.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Huissen De Hoeve

De Hoeve Huissen

De begraafplaats De Hoeve bevindt zich in het zuidwesten van Huissen aan de Hoeve. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: een columbarium, kindergraven, particuliere graven en urnengraven.

Hoeve
6851ER Huissen
grafsteen Huissen Gedenkpark Huissen-Stad

Gedenkpark Huissen-Stad

In het noordoosten van Huissen vindt u aan de Doelenstraat de begraafplaats Gedenkpark Huissen-Stad. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter

Doelenstraat
6851BV Huissen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Huissen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Huissen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Elst.

vakkundig grafmonument plaatsen in Huissen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Huissen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Huissen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 20 minuten rijden van Huissen.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662NX Elst

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Elst.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Huissen?

Grafstenen Huissen van natuursteen

Grafsteen Huissen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Huissen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Huissen van glas

Urnmonument Huissen

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Huissen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Huissen

2 begraafplaatsen

Meer dan 200 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Huissen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Huissen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.