close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Houten en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Houten

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Houten of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Houten en omgeving, zoals in 't Goy, Houten, Schalkwijk, Schalkwyk, t Goy, Tull en 't Waal en Tull en T Waal.

Grafsteen kopen in de buurt van Houten

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Houten en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Culemborg. Op minder dan 25 minuten rijden van Houten.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk de collectie
grafstenen 't Goy Rooms Katholieke Begraafplaats 't Goy

Rooms Katholieke Begraafplaats 't Goy

De Rooms Katholieke Begraafplaats 't Goy bevindt zich in het zuidoosten van 't Goy aan de Beusichemseweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven en particuliere graven.

Beusichemseweg
3997ML 't Goy
grafsteen Houten Algemene Begraafplaats Houten

Algemene Begraafplaats Houten

De Algemene Begraafplaats Houten is gelegen in het noordwesten van Houten aan de Prinses Ireneweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Prinses Ireneweg
3991 BE Houten
grafmonument Houten Algemene Begraafplaats Houten

Algemene Begraafplaats Houten

In de gemeente Houten vind u de Algemene Begraafplaats Houten aan de Vlierweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Vlierweg
3991 BA Houten
grafmonumenten Houten Begraafplaats Oud Wulven

Begraafplaats Oud Wulven Houten

In de gemeente Houten vind u de Begraafplaats Oud Wulven aan de Oud Wulfseweg. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven, particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Oud Wulfseweg
3992 LT Houten
grafstenen Houten Rooms katholieke Begraafplaats Houten

Rooms katholieke Begraafplaats Houten

In het noordwesten van Houten vindt u aan de Loerikseweg de Rooms katholieke Begraafplaats Houten. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en algemene graven.

Loerikseweg
3991 AD Houten
grafsteen Schalkwijk Begraafplaats Schalkwijk

Begraafplaats Schalkwijk

In de gemeente Houten vind u de Begraafplaats Schalkwijk aan de Jonkheer Ramweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Jonkheer Ramweg
3998 JP Schalkwijk
grafmonument Tull en 't Waal 't Waal en Honswijk

't Waal en Honswijk Tull en 't Waal

De begraafplaats 't Waal en Honswijk bevindt zich in het noordwesten van Tull en 't Waal aan de Waalseweg. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Waalseweg
3999 NT Tull en 't Waal

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Culemborg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Culemborg. Op minder dan 25 minuten rijden van Houten.

Cuperus Gedenken Culemborg
Staalweg 15B
4104 AS Culemborg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Houten?

Grafstenen Houten van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Houten van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Houten van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Houten

7 begraafplaatsen

Meer dan 60 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Houten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Houten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.