close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Horst aan de Maas en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Horst aan de Maas

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Horst aan de Maas of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Horst aan de Maas en omgeving, zoals in America, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Evertsoord, Griendtsveen, Grubbenvorst, Hegelsom, Horst, Kronenberg, Lottum, Meerlo, Melderslo, Meterik, Sevenum, Swolgen en Tienray.

Grafsteen kopen in de buurt van Horst aan de Maas

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Horst aan de Maas, bent u van harte welkom in onze winkel in Elst.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Broekhuizenvorst Heilige Naam Jezus Kerk Broekhuizenvorst

Heilige Naam Jezus Kerk Broekhuizenvorst

In de gemeente Horst aan de Maas vind u de begraafplaats Heilige Naam Jezus Kerk Broekhuizenvorst aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
5871 AP Broekhuizenvorst
grafsteen Grubbenvorst Rooms Katholieke Begraafplaats Grubbenvorst

Rooms Katholieke Begraafplaats Grubbenvorst

In het zuidoosten van Grubbenvorst vindt u aan de Kerkstraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Grubbenvorst. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Kerkstraat
5971 CC Grubbenvorst
grafmonument Hegelsom RK Hegelsom

RK Hegelsom

De begraafplaats RK Hegelsom is gelegen in het noordwesten van Hegelsom aan de Meester Wijnenstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Meester Wijnenstraat
5963 NH Hegelsom
grafmonumenten Horst Algemene Begraafplaats Horst

Algemene Begraafplaats Horst

De Algemene Begraafplaats Horst is gelegen in het noordoosten van Horst aan de Deken Creemersstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Deken Creemersstraat
5961 JP Horst
grafstenen Kronenberg Heilige Theresia van het kind Jezus

Heilige Theresia van het kind Jezus Kronenberg

In het zuidoosten van Kronenberg vindt u aan de Peelstraat de begraafplaats Heilige Theresia van het kind Jezus. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Peelstraat
5976 NL Kronenberg
grafsteen Kronenberg Kronenberg

Kronenberg

De begraafplaats Kronenberg bevindt zich in het zuidoosten van Kronenberg aan de Meerweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Meerweg
5976NT Kronenberg
grafmonument Lottum Lottum

Lottum

De begraafplaats Lottum is gelegen in het noordoosten van Lottum aan de Markt

Markt
5973NR Lottum
grafmonumenten Meerlo RK

RK Meerlo

De begraafplaats RK is gelegen in het noordoosten van Meerlo aan de Hoofdstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Hoofdstraat
5864 BC Meerlo
grafstenen Meterik RK Begraafplaats St. Johannes Evangelistkerk

RK Begraafplaats St. Johannes Evangelistkerk Meterik

De RK Begraafplaats St. Johannes Evangelistkerk is gelegen in het noordoosten van Meterik aan de Rector de Fauwestraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Rector de Fauwestraat
5964 AE Meterik
grafsteen Sevenum Begraafplaats Fabianus en Sebastianus

Begraafplaats Fabianus en Sebastianus Sevenum

In het noordoosten van Sevenum vindt u aan de Kerkstraat de Begraafplaats Fabianus en Sebastianus. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
5975 BH Sevenum
grafmonument Sevenum RK Heilige Theresia van het kind Jezus

RK Heilige Theresia van het kind Jezus Sevenum

De begraafplaats RK Heilige Theresia van het kind Jezus bevindt zich in het noordoosten van Sevenum aan de Kerkstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
5975BH Sevenum
grafmonumenten Tienray RK Tienray (OLV Troost der bedrukten)

RK Tienray (OLV Troost der bedrukten)

In de gemeente Horst aan de Maas vind u de begraafplaats RK Tienray (OLV Troost der bedrukten) aan de Kerkhoflaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Kerkhoflaan
5865BM Tienray

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 55 minuten rijden van Horst aan de Maas.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Horst aan de Maas?

Grafstenen Horst aan de Maas van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Horst aan de Maas van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Horst aan de Maas van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Horst aan de Maas

12 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Horst aan de Maas

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Horst aan de Maas maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.