close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Hoorn en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Hoorn

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Hoorn of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Hoorn en omgeving, zoals in Blokker, Hoorn en Zwaag.

Grafsteen kopen in de buurt van Hoorn

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Hoorn en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 40 minuten rijden van Hoorn.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Hoorn Begraafplaats Berkhouterweg Hoorn (Noord-Holland)

Begraafplaats Berkhouterweg Hoorn (Noord-Holland)

In de gemeente Hoorn vind u de Begraafplaats Berkhouterweg Hoorn (Noord-Holland) aan de Berkhouterweg. Dit is een begraafplaats en/of crematorium. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Berkhouterweg
1624NT Hoorn
grafsteen Hoorn Begraafplaats Zuiderveld

Begraafplaats Zuiderveld Hoorn

In het noordoosten van Hoorn vindt u aan de Zuiderveld de Begraafplaats Zuiderveld. Dit is een algemene begraafplaats.

Zuiderveld
1628 ZZ Hoorn
grafmonument Hoorn Het Keern

Het Keern Hoorn

De begraafplaats Het Keern is gelegen in het noordwesten van Hoorn aan de Keern. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Keern
1624 NC Hoorn
grafmonumenten Zwaag Zwaag

Zwaag

De begraafplaats Zwaag bevindt zich in het zuidwesten van Zwaag aan de Kerkelaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Kerkelaan
1689 EA Zwaag

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 40 minuten rijden van Hoorn.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Hoorn?

Grafstenen Hoorn van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Hoorn van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Hoorn van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Hoorn

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Hoorn?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hoorn

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hoorn maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.