close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Hilvarenbeek en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Hilvarenbeek

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Hilvarenbeek of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Hilvarenbeek en omgeving, zoals in Biest Houtakker;Biest, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek.

Grafsteen kopen in de buurt van Hilvarenbeek

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Hilvarenbeek en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 20 minuten rijden van Hilvarenbeek.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Diessen Crematorium en begraafplaats Hilvarenbeek

Crematorium en begraafplaats Hilvarenbeek Diessen

De Crematorium en begraafplaats Hilvarenbeek bevindt zich in het noordwesten van Diessen aan de Beekseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Beekseweg
5087 KB Diessen
grafsteen Diessen R.K. Begraafplaats Diessen

R.K. Begraafplaats Diessen

De R.K. Begraafplaats Diessen bevindt zich in het noordwesten van Diessen aan de Gildeweide. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Gildeweide
5087JH Diessen
grafmonument Esbeek Esbeek

Esbeek

In het noordoosten van Esbeek vindt u aan de Dorpsstraat de begraafplaats Esbeek. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsstraat
5085EH Esbeek
grafmonumenten Esbeek Natuurbegraafplaats 'De Utrecht'

Natuurbegraafplaats 'De Utrecht' Esbeek

De Natuurbegraafplaats 'De Utrecht' is gelegen in het zuidwesten van Esbeek aan de De Scheidijk

De Scheidijk
5085 NR Esbeek
grafstenen Hilvarenbeek RK Begraafplaats Hilvarenbeek

RK Begraafplaats Hilvarenbeek

In de gemeente Hilvarenbeek vind u de RK Begraafplaats Hilvarenbeek aan de Doelenstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Doelenstraat
5081 CK Hilvarenbeek

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 20 minuten rijden van Hilvarenbeek.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Hilvarenbeek?

Grafstenen Hilvarenbeek van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Hilvarenbeek van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Hilvarenbeek van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Hilvarenbeek

5 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hilvarenbeek

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hilvarenbeek maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.