close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Heusden en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Heusden

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Heusden of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Heusden en omgeving, zoals in Doeveren, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Nieuwkuijk, Nieuwkuyk, Oudheusden, Vlijmen en Vlymen.

Grafsteen kopen in de buurt van Heusden

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Heusden en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 25 minuten rijden van Heusden.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Doeveren NH Doeveren

NH Doeveren

De begraafplaats NH Doeveren bevindt zich in het zuidwesten van Doeveren aan de Dorpsstraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Dorpsstraat
5157 NG Doeveren
grafsteen Drunen Duynhaeghe

Duynhaeghe Drunen

De begraafplaats Duynhaeghe bevindt zich in het zuidoosten van Drunen aan de Akkerlaan. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan een columbarium, particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Akkerlaan
5151 RZ Drunen
grafmonument Elshout RK Begraafplaats Elshout

RK Begraafplaats Elshout

De RK Begraafplaats Elshout bevindt zich in het noordwesten van Elshout aan de Kerkstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
5154 AN Elshout
grafmonumenten Haarsteeg Haarsteeg

Haarsteeg

In de gemeente Heusden vind u de begraafplaats Haarsteeg aan de Haarsteegsestraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Haarsteegsestraat
5254 JR Haarsteeg
grafstenen Heusden Buytenhove

Buytenhove Heusden

In de gemeente Heusden vind u de begraafplaats Buytenhove aan de Heusdenseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: een columbarium, kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Heusdenseweg
5256 NC Heusden
grafsteen Nieuwkuijk Crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden

Crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden Nieuwkuijk

De Crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden bevindt zich in het noordoosten van Nieuwkuijk aan de Abt van Engelenlaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een begraafplaats en/of crematorium.

Abt van Engelenlaan
5253 VN Nieuwkuijk
grafmonument Nieuwkuijk Onsenoort

Onsenoort Nieuwkuijk

In het noordoosten van Nieuwkuijk vindt u aan de Mortelweg de begraafplaats Onsenoort. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Mortelweg
5253VS Nieuwkuijk
grafmonumenten Vlijmen Begraafplaats Sint Jan Geboorte, Vlijmen

Begraafplaats Sint Jan Geboorte, Vlijmen

De Begraafplaats Sint Jan Geboorte, Vlijmen bevindt zich in het noordoosten van Vlijmen aan de Pastoriestraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Pastoriestraat
5251 BB Vlijmen
grafstenen Vlijmen Protestantse Begraafplaats Vlijmen

Protestantse Begraafplaats Vlijmen

In de gemeente Heusden vind u de Protestantse Begraafplaats Vlijmen aan de Mommersteeg. Het gaat hier om een Protestantse begraafplaats

Mommersteeg
5251 HS Vlijmen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 25 minuten rijden van Heusden.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Heusden?

Grafstenen Heusden van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Heusden van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Heusden van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Heusden

9 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Heusden

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Heusden maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.