close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Heumen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Heumen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Heumen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Heumen en omgeving, zoals in Heumen, Malden, Nederasselt en Overasselt.

Grafsteen kopen in de buurt van Heumen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Heumen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 30 minuten rijden van Heumen.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Malden Algemene Begraafplaats Malderhaege

Algemene Begraafplaats Malderhaege Malden

In het noordoosten van Malden vindt u aan de Groesbeekseweg de Algemene Begraafplaats Malderhaege. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Groesbeekseweg
6581 KS Malden
grafsteen Malden RK Begraafplaats Malden

RK Begraafplaats Malden

In de gemeente Heumen vind u de RK Begraafplaats Malden aan de Kerkplein. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkplein
6581AC Malden
grafmonument Nederasselt H.Antonius Abt kerk

H.Antonius Abt kerk Nederasselt

In de gemeente Heumen vind u de begraafplaats H.Antonius Abt kerk aan de Kerklaantje. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven

Kerklaantje
6612BB Nederasselt
grafmonumenten Overasselt RK Begraafplaats Anthonius Abt

RK Begraafplaats Anthonius Abt Overasselt

In de gemeente Heumen vind u de RK Begraafplaats Anthonius Abt aan de Hoogstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Hoogstraat
6611 BT Overasselt

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 30 minuten rijden van Heumen.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Heumen?

Grafstenen Heumen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Heumen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Heumen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Heumen

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Heumen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Heumen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.