close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Hellevoetsluis en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Hellevoetsluis

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Hellevoetsluis of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Hellevoetsluis en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Hellevoetsluis

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Hellevoetsluis en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 40 minuten rijden van Hellevoetsluis.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Hellevoetsluis Algemene Begraafplaats Hellevoetsluis

Algemene Begraafplaats Hellevoetsluis

In het noordwesten van Hellevoetsluis vindt u aan de Stoofweg de Algemene Begraafplaats Hellevoetsluis. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en algemene graven.

Stoofweg
3223 CC Hellevoetsluis
grafsteen Oudenhoorn (Gem. Hellevoetsluis) Oudenhoorn

Oudenhoorn Oudenhoorn (Gem. Hellevoetsluis)

De begraafplaats Oudenhoorn bevindt zich in het noordoosten van Oudenhoorn (Gem. Hellevoetsluis) aan de Leuneweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven en particuliere graven

Leuneweg
3227 AP Oudenhoorn (Gem. Hellevoetsluis)

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Hellevoetsluis

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 40 minuten rijden van Hellevoetsluis.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Hellevoetsluis?

Grafstenen Hellevoetsluis van natuursteen

Grafsteen Hellevoetsluis

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Hellevoetsluis van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Hellevoetsluis van glas

Urnmonument Hellevoetsluis

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Hellevoetsluis van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Hellevoetsluis

2 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hellevoetsluis

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hellevoetsluis maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.