close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Heerlen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Heerlen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Heerlen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Heerlen en omgeving, zoals in Heerlen en Hoensbroek.

Grafsteen kopen in de buurt van Heerlen

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Heerlen, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Heerlen Algemene Begraafplaats Heerlen

Algemene Begraafplaats Heerlen

De Algemene Begraafplaats Heerlen is gelegen in het zuidoosten van Heerlen aan de Akerstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Akerstraat
6411 GW Heerlen
grafsteen Heerlen Begraafplaats Imstenrade, Heerlen

Begraafplaats Imstenrade, Heerlen

In de gemeente Heerlen vind u de Begraafplaats Imstenrade, Heerlen aan de Imstenraderweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Imstenraderweg
6422 PM Heerlen
grafmonument Heerlen Heerlerbaan

Heerlerbaan Heerlen

De begraafplaats Heerlerbaan bevindt zich in het zuidoosten van Heerlen aan de Dr. Clemens Meulemanstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Dr. Clemens Meulemanstraat
6418 PC Heerlen
grafmonumenten Hoensbroek Algemene Begraafplaats Hoensbroek

Algemene Begraafplaats Hoensbroek

In de gemeente Heerlen vind u de Algemene Begraafplaats Hoensbroek aan de Randweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Randweg
6431 ND Hoensbroek

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 85 minuten rijden van Heerlen.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Heerlen?

Grafstenen Heerlen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Heerlen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Heerlen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Heerlen

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Heerlen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Heerlen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Heerlen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.