close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Heerhugowaard en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Heerhugowaard

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Heerhugowaard of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Heerhugowaard en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Heerhugowaard

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Heerhugowaard en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Heerhugowaard.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Heerhugowaard Algemene Begraafplaats Heerhugowaard

Algemene Begraafplaats Heerhugowaard

In de gemeente Heerhugowaard vind u de Algemene Begraafplaats Heerhugowaard aan de Krusemanlaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan algemene graven, kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Krusemanlaan
1701 VN Heerhugowaard
grafsteen Heerhugowaard Begraafplaats Heilige Familie Parochie Heerhugowaard

Begraafplaats Heilige Familie Parochie Heerhugowaard

De Begraafplaats Heilige Familie Parochie Heerhugowaard is gelegen in het zuidoosten van Heerhugowaard aan de Jan Glijnisweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Jan Glijnisweg
1703 RL Heerhugowaard
grafmonument Heerhugowaard Begraafplaats Nederlands Hervormde kerk

Begraafplaats Nederlands Hervormde kerk Heerhugowaard

De Begraafplaats Nederlands Hervormde kerk is gelegen in het noordoosten van Heerhugowaard aan de Middenweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats.

Middenweg
1702 HE Heerhugowaard
grafmonumenten Heerhugowaard Katholieke kerkhof Heerhugowaard-De Noord

Katholieke kerkhof Heerhugowaard-De Noord

In de gemeente Heerhugowaard vind u de begraafplaats Katholieke kerkhof Heerhugowaard-De Noord aan de Middenweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Middenweg
1704 BE Heerhugowaard
grafstenen Heerhugowaard Kerkhof Dionysiusparochie

Kerkhof Dionysiusparochie Heerhugowaard

De begraafplaats Kerkhof Dionysiusparochie bevindt zich in het noordoosten van Heerhugowaard aan de Middenweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Middenweg
1701 GH Heerhugowaard

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Heerhugowaard.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Heerhugowaard?

Grafstenen Heerhugowaard van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Heerhugowaard van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Heerhugowaard van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Heerhugowaard

5 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Heerhugowaard

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Heerhugowaard maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.