close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Heerde en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Heerde

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Heerde of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Heerde en omgeving, zoals in Heerde, Veessen, Vorchten en Wapenveld.

Advies in de buurt van Heerde

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Heerde en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Wezep. Op minder dan 15 minuten rijden van Heerde.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk de collectie
grafstenen Heerde Begraafplaats Engelmanskamp

Begraafplaats Engelmanskamp Heerde

In de gemeente Heerde vind u de Begraafplaats Engelmanskamp aan de Elburgerweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven, kindergraven en een columbarium.

Elburgerweg
8181 EM Heerde
grafsteen Heerde Oude Begraafplaats Zuppeldseweg Heerde

Oude Begraafplaats Zuppeldseweg Heerde

In de gemeente Heerde vind u de Oude Begraafplaats Zuppeldseweg Heerde aan de Zuppeldseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Zuppeldseweg
8181 NE Heerde
grafmonument Heerde Oude Gemeentelijke Begraafplaats Heerde

Oude Gemeentelijke Begraafplaats Heerde

De Oude Gemeentelijke Begraafplaats Heerde is gelegen in het noordwesten van Heerde aan de Meester Nijhoffstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Meester Nijhoffstraat
8181 EK Heerde
grafmonumenten Veessen Kerkhof Veessen

Kerkhof Veessen

In de gemeente Heerde vind u de begraafplaats Kerkhof Veessen aan de Kerkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerkstraat
8194 LT Veessen
grafstenen Vorchten Kerkhof Vorchten

Kerkhof Vorchten

In het noordwesten van Vorchten vindt u aan de Kerkweg de begraafplaats Kerkhof Vorchten. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerkweg
8193 KJ Vorchten
grafsteen Wapenveld Begraafplaats Wapenveld

Begraafplaats Wapenveld

In het zuidwesten van Wapenveld vindt u aan de Kwartelweg de Begraafplaats Wapenveld. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Kwartelweg
8191AP Wapenveld

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Heerde

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Wezep. Op minder dan 15 minuten rijden van Heerde.

Cuperus Gedenken Wezep
Ampèrestraat 4
8091XX Wezep

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Heerde?

Grafstenen Heerde van natuursteen

Grafsteen Heerde

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Heerde van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Heerde van glas

Urnmonument Heerde

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Heerde van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Heerde

6 begraafplaatsen

Meer dan 630 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Heerde

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Heerde maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.