close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
arrow_forward

Grafstenen Hattem en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Hattem

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Hattem of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Hattem en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Hattem

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Hattem en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Wezep. Op minder dan 10 minuten rijden van Hattem.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk de collectie
grafstenen Hattem Begraafplaats R.K. Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming Hattem

Begraafplaats R.K. Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming Hattem

In het noordwesten van Hattem vindt u aan de Zuiderzeestraatweg de Begraafplaats R.K. Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming Hattem. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Zuiderzeestraatweg
8051 SL Hattem

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Hattem

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Wezep. Op minder dan 10 minuten rijden van Hattem.

Cuperus Gedenken Wezep
Ampèrestraat 4
8091 XX Wezep

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Hattem?

Grafstenen Hattem van natuursteen

Grafsteen Hattem

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Hattem van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Hattem van glas

Urnmonument Hattem

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Hattem van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Hattem

1 begraafplaats

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Hattem?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hattem

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hattem maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.