close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Harlingen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Harlingen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Harlingen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Harlingen en omgeving, zoals in Harlingen, Midlum, Wijnaldum en Wynaldum.

Grafsteen kopen in de buurt van Harlingen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Harlingen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Sneek. Op minder dan 25 minuten rijden van Harlingen.

Inspiratiewinkel Sneek Bekijk de collectie
grafstenen Harlingen Begraafplaats Harlingen

Begraafplaats Harlingen

In het noordwesten van Harlingen vindt u aan de Begraafplaatslaan de Begraafplaats Harlingen. Dit is een algemene begraafplaats.

Begraafplaatslaan
8861 JD Harlingen
grafsteen Midlum Kerkhof Nicolaaskerk Mullum / Midlum

Kerkhof Nicolaaskerk Mullum / Midlum

De begraafplaats Kerkhof Nicolaaskerk Mullum / Midlum is gelegen in het zuidoosten van Midlum aan de Kerkstraat. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats

Kerkstraat
8872 NH Midlum
grafmonument Wijnaldum Kerkhof Andreas Tsjerke Winaem / Wijnaldum

Kerkhof Andreas Tsjerke Winaem / Wijnaldum

In het zuidoosten van Wijnaldum vindt u aan de Tsjerkepaed de begraafplaats Kerkhof Andreas Tsjerke Winaem / Wijnaldum. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Tsjerkepaed
8857 BJ Wijnaldum

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Sneek

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Sneek. Op minder dan 25 minuten rijden van Harlingen.

Cuperus Gedenken Sneek
Pottenbakkersstraat 20a
8601 WS Sneek

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Harlingen?

Grafstenen Harlingen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Harlingen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Harlingen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Harlingen

3 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Harlingen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Sneek?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Harlingen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Harlingen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.