close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Hardinxveld-Giessendam en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Hardinxveld-Giessendam

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Hardinxveld-Giessendam of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Hardinxveld-Giessendam en omgeving, zoals in Hardinxv Giessend en Hardinxveld-Giessendam.

Grafsteen kopen in de buurt van Hardinxveld-Giessendam

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Hardinxveld-Giessendam en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 35 minuten rijden van Hardinxveld-Giessendam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Hardinxveld-Giessendam Algemene begraafplaats Boven Hardinxveld

Algemene begraafplaats Boven Hardinxveld Hardinxveld-Giessendam

De Algemene begraafplaats Boven Hardinxveld is gelegen in het noordoosten van Hardinxveld-Giessendam aan de Tiendweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Tiendweg
3372 AJ Hardinxveld-Giessendam
grafsteen Hardinxveld-Giessendam Algemene Begraafplaats Hardinxveld-Giessendam

Algemene Begraafplaats Hardinxveld-Giessendam

In de gemeente Hardinxveld-Giessendam vind u de Algemene Begraafplaats Hardinxveld-Giessendam aan de Spindermolen. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Spindermolen
3371RN Hardinxveld-Giessendam
grafmonument Hardinxveld-Giessendam Kromme Gat

Kromme Gat Hardinxveld-Giessendam

In de gemeente Hardinxveld-Giessendam vind u de begraafplaats Kromme Gat aan de Kromme Gat. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Kromme Gat
3372 DH Hardinxveld-Giessendam

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 35 minuten rijden van Hardinxveld-Giessendam.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Hardinxveld-Giessendam?

Grafstenen Hardinxveld-Giessendam van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Hardinxveld-Giessendam van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Hardinxveld-Giessendam van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Hardinxveld-Giessendam

3 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Hardinxveld-Giessendam?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hardinxveld-Giessendam maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.