close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Halderberge en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Halderberge

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Halderberge of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Halderberge en omgeving, zoals in Bosschenhoofd, Hoeven, Oud Gastel, Oudenbosch en Stampersgat.

Grafsteen kopen in de buurt van Halderberge

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Halderberge en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Halderberge.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Bosschenhoofd Kerkhof Rooms Katholieke kerk Bosschenhoofd

Kerkhof Rooms Katholieke kerk Bosschenhoofd

De begraafplaats Kerkhof Rooms Katholieke kerk Bosschenhoofd bevindt zich in het noordoosten van Bosschenhoofd aan de Pastoor van Breugelstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Pastoor van Breugelstraat
4744 AB Bosschenhoofd
grafsteen Oud Gastel Begraafplaats H. Laurentius

Begraafplaats H. Laurentius Oud Gastel

De Begraafplaats H. Laurentius is gelegen in het noordwesten van Oud Gastel aan de Korte Dreef. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Korte Dreef
4751 HZ Oud Gastel
grafmonument Oudenbosch Begraafplaats Oudenbosch

Begraafplaats Oudenbosch

In de gemeente Halderberge vind u de Begraafplaats Oudenbosch aan de Strijmondlaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Strijmondlaan
4731 LV Oudenbosch

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Halderberge.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Halderberge?

Grafstenen Halderberge van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Halderberge van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Halderberge van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Halderberge

3 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Halderberge?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Halderberge

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Halderberge maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.