close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Haaksbergen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Haaksbergen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Haaksbergen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Haaksbergen en omgeving.

Advies in de buurt van Haaksbergen

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Haaksbergen, bent u van harte welkom in onze winkel in Hardenberg.

Inspiratiewinkel Hardenberg Bekijk de collectie
grafstenen Haaksbergen Begraafplaats 't Waarveld

Begraafplaats 't Waarveld Haaksbergen

De Begraafplaats 't Waarveld bevindt zich in het zuidoosten van Haaksbergen aan de Waarveldweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Waarveldweg
7481TG Haaksbergen
grafsteen Haaksbergen Begraafplaats Blankenburgerstraat Haaksbergen

Begraafplaats Blankenburgerstraat Haaksbergen

In het zuidwesten van Haaksbergen vindt u aan de Blankenburgerstraat de Begraafplaats Blankenburgerstraat Haaksbergen. Dit is een algemene begraafplaats

Blankenburgerstraat
7481 EA Haaksbergen
grafmonument Haaksbergen Hervormde Begraafplaats Haaksbergen

Hervormde Begraafplaats Haaksbergen

In het zuidoosten van Haaksbergen vindt u aan de Buurserstraat de Hervormde Begraafplaats Haaksbergen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Buurserstraat
7481 EG Haaksbergen
grafmonumenten Haaksbergen Joodse Begraafplaats Haaksbergen

Joodse Begraafplaats Haaksbergen

In het noordwesten van Haaksbergen vindt u aan de Goorsestraat de Joodse Begraafplaats Haaksbergen. Dit is een Joodse begraafplaats

Goorsestraat
7482 CK Haaksbergen
grafstenen Haaksbergen Oude Begraafplaats Spoorstraat Haaksbergen

Oude Begraafplaats Spoorstraat Haaksbergen

In het zuidwesten van Haaksbergen vindt u aan de Spoorstraat de Oude Begraafplaats Spoorstraat Haaksbergen. Dit is een algemene begraafplaats

Spoorstraat
7481 HZ Haaksbergen
grafsteen Haaksbergen RK Begraafplaats Haaksbergen

RK Begraafplaats Haaksbergen

De RK Begraafplaats Haaksbergen bevindt zich in het noordwesten van Haaksbergen aan de Goorsestraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Goorsestraat
7482 CL Haaksbergen
grafmonument Haaksbergen RK Begraafplaats Haaksbergen

RK Begraafplaats Haaksbergen

De RK Begraafplaats Haaksbergen is gelegen in het zuidoosten van Haaksbergen aan de Esstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Esstraat
7481RK Haaksbergen
grafmonumenten Haaksbergen Rooms Katholieke Begraafplaats Haaksbergen

Rooms Katholieke Begraafplaats Haaksbergen

In de gemeente Haaksbergen vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Haaksbergen aan de Geukerdijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Geukerdijk
7481 CA Haaksbergen

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Haaksbergen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 55 minuten rijden van Haaksbergen.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Haaksbergen?

Grafstenen Haaksbergen van natuursteen

Grafsteen Haaksbergen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Haaksbergen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Haaksbergen van glas

Urnmonument Haaksbergen

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Haaksbergen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Haaksbergen

8 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Haaksbergen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Haaksbergen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.