close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Gulpen-Wittem en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Gulpen-Wittem

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Gulpen-Wittem of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Gulpen-Wittem en omgeving, zoals in Beutenaken, Elkenrade, Epen, Eys, Gulpen, Heijenrath, Heyenrath, Ingber, Mechelen, Reijmerstok, Reymerstok, Slenaken, Wijlre, Wittem en Wylre.

Grafsteen kopen in de buurt van Gulpen-Wittem

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Gulpen-Wittem, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Epen Kerkhof Rooms Katholieke kerk Epen / Ieëpe

Kerkhof Rooms Katholieke kerk Epen / Ieëpe

In het noordoosten van Epen vindt u aan de Kapelaan Houbenstraat de begraafplaats Kerkhof Rooms Katholieke kerk Epen / Ieëpe. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kapelaan Houbenstraat
6285 AB Epen
grafsteen Mechelen Begraafplaats Mechelen

Begraafplaats Mechelen

De Begraafplaats Mechelen is gelegen in het noordoosten van Mechelen aan de Pastoor Ruttenstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Pastoor Ruttenstraat
6281 AB Mechelen
grafmonument Slenaken Kerkhof Slenaken

Kerkhof Slenaken

In het noordoosten van Slenaken vindt u aan de Heijenratherweg de begraafplaats Kerkhof Slenaken. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Heijenratherweg
6277 NT Slenaken

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Gulpen-Wittem?

Grafstenen Gulpen-Wittem van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Gulpen-Wittem van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Gulpen-Wittem van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Gulpen-Wittem

3 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Gulpen-Wittem?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Gulpen-Wittem

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Gulpen-Wittem maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.