close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward

Grafstenen Groningen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Groningen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Groningen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Groningen en omgeving, zoals in Groningen, Harkstede, Lageland en Meerstad.

Advies in de buurt van Groningen

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken, bent u van harte welkom in onze winkel in Groningen.

Inspiratiewinkel Groningen Bekijk de collectie
grafstenen Garmerwolde Begraafplaats Garmerwolde

Begraafplaats Garmerwolde

De Begraafplaats Garmerwolde bevindt zich in het noordwesten van Garmerwolde aan de Dorpsweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsweg
9798PG Garmerwolde
grafsteen Groningen Begraafplaats Hoogkerk (nieuw) Groningen

Begraafplaats Hoogkerk (nieuw) Groningen

In het noordwesten van Groningen vindt u aan de Kerkstraat de Begraafplaats Hoogkerk (nieuw) Groningen. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Kerkstraat
9745 CN Groningen
grafmonument Groningen Begraafplaats Hoogkerk (oud) Groningen

Begraafplaats Hoogkerk (oud) Groningen

De Begraafplaats Hoogkerk (oud) Groningen is gelegen in het zuidwesten van Groningen aan de Kerkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Kerkstraat
9745 CE Groningen
grafmonumenten Groningen Begraafplaats Middelbert kerkelijke gedeelte

Begraafplaats Middelbert kerkelijke gedeelte Groningen

In het noordoosten van Groningen vindt u aan de Middelberterweg de Begraafplaats Middelbert kerkelijke gedeelte. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Middelberterweg
9723 ET Groningen
grafstenen Groningen Begraafplaats Noorddijk

Begraafplaats Noorddijk Groningen

In het noordoosten van Groningen vindt u aan de Noorddijkerweg de Begraafplaats Noorddijk. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en kindergraven

Noorddijkerweg
9734 AS Groningen
grafsteen Groningen Begraafplaats Selwerderhof Groningen

Begraafplaats Selwerderhof Groningen

In de gemeente Groningen vind u de Begraafplaats Selwerderhof Groningen aan de Iepenlaan. Dit is een begraafplaats en/of crematorium. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Iepenlaan
9741GH Groningen
grafmonument Groningen Crematorium Groningen

Crematorium Groningen

De Crematorium Groningen bevindt zich in het noordwesten van Groningen aan de Crematoriumlaan. Het gaat hier om een begraafplaats en/of crematorium.

Crematoriumlaan
9747 AM Groningen
grafmonumenten Groningen Engelbert

Engelbert Groningen

De begraafplaats Engelbert is gelegen in het zuidoosten van Groningen aan de Engelberterweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Engelberterweg
9723EJ Groningen
grafstenen Groningen Esserveld

Esserveld Groningen

De begraafplaats Esserveld is gelegen in het zuidoosten van Groningen aan de Esserweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Esserweg
9722 SN Groningen
grafsteen Groningen Kerkhof Dorkwerd

Kerkhof Dorkwerd Groningen

In het noordwesten van Groningen vindt u aan de Hoogeweg de begraafplaats Kerkhof Dorkwerd. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Hoogeweg
9746 TN Groningen
grafmonument Groningen Noorderbegraafplaats Groningen

Noorderbegraafplaats Groningen

De Noorderbegraafplaats Groningen is gelegen in het noordwesten van Groningen aan de Moesstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Moesstraat
9741 AC Groningen
grafmonumenten Groningen RK Kerkhof Groningen

RK Kerkhof Groningen

De begraafplaats RK Kerkhof Groningen bevindt zich in het zuidoosten van Groningen aan de Hereweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Hereweg
9721 AA Groningen
grafstenen Groningen Zuiderbegraafplaats Groningen

Zuiderbegraafplaats Groningen

In het zuidoosten van Groningen vindt u aan de Hereweg de Zuiderbegraafplaats Groningen. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Hereweg
9721AA Groningen
grafsteen Haren Begraafplaats De Eshof

Begraafplaats De Eshof Haren

De Begraafplaats De Eshof bevindt zich in het zuidoosten van Haren aan de Rijksstraatweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Rijksstraatweg
9752 CM Haren
grafmonument Haren Begraafplaats Harenerhof

Begraafplaats Harenerhof

De Begraafplaats Harenerhof bevindt zich in het zuidoosten van Haren aan de De Harenerhof. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

De Harenerhof
9751 XC Haren
grafmonumenten Haren Haren kerkstraat 2

Haren kerkstraat 2

In de gemeente Groningen vind u de begraafplaats Haren kerkstraat 2 aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
9751 BC Haren
grafstenen Noordlaren Begraafplaats Noordlaren

Begraafplaats Noordlaren

De Begraafplaats Noordlaren bevindt zich in het zuidoosten van Noordlaren aan de Zuidlaarderweg. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Zuidlaarderweg
9479 PR Noordlaren
grafsteen Ten Boer Ten Boer Begraafpark (Gemeente Groningen)

Ten Boer Begraafpark (Gemeente Groningen)

In het zuidwesten van Ten Boer vindt u aan de Parklaan de begraafplaats Ten Boer Begraafpark (Gemeente Groningen). Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Parklaan
9791 BP Ten Boer
grafmonument Thesinge Thesinge

Thesinge

In de gemeente Groningen vind u de begraafplaats Thesinge aan de Molenweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Molenweg
9797 PT Thesinge
grafmonumenten Woltersum Algemene begraafplaats Woltersum

Algemene begraafplaats Woltersum

De Algemene begraafplaats Woltersum bevindt zich in het zuidoosten van Woltersum aan de hoofdweg 5. Dit is een algemene begraafplaats.

Hoofdweg 5
9795 PK Woltersum

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Groningen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Groningen. Op minder dan 10 minuten rijden van Groningen.

Cuperus Gedenken Groningen
Moermanskweg 2-1
9723HM Groningen

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Groningen?

Grafstenen Groningen van natuursteen

Grafsteen Groningen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Groningen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Groningen van glas

Urnmonument Groningen

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Groningen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Groningen

20 begraafplaatsen

Meer dan 1060 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Groningen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Groningen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.