close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Grave en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Grave

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Grave of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Grave en omgeving, zoals in Escharen, Gassel, Grave en Velp.

Grafsteen kopen in de buurt van Grave

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Grave en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 30 minuten rijden van Grave.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Escharen Rooms Katholieke Begraafplaats Escharen

Rooms Katholieke Begraafplaats Escharen

In de gemeente Grave vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Escharen aan de Willem van Esterenweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Willem van Esterenweg
5364 RC Escharen
grafsteen Gassel Algemene Begraafplaats Gassel

Algemene Begraafplaats Gassel

In het noordoosten van Gassel vindt u aan de Hogenakker de Algemene Begraafplaats Gassel. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Hogenakker
5438AR Gassel
grafmonument Grave Estersveld

Estersveld Grave

In het zuidoosten van Grave vindt u aan de Estersveldlaan de begraafplaats Estersveld. Dit is een algemene begraafplaats

Estersveldlaan
5361 HR Grave
grafmonumenten Grave RK Parochie Heilige Elisabeth

RK Parochie Heilige Elisabeth Grave

In de gemeente Grave vind u de begraafplaats RK Parochie Heilige Elisabeth aan de Hoofdwagt. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Hoofdwagt
5361 EW Grave

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 30 minuten rijden van Grave.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Grave?

Grafstenen Grave van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Grave van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Grave van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Grave

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Grave?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Grave

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Grave maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.