close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Gouda en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Gouda

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Gouda of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Gouda en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Gouda

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Gouda en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Gouda.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Gouda IJsselhof

IJsselhof Gouda

In de gemeente Gouda vind u de begraafplaats IJsselhof aan de Goejanverwelledijk. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Goejanverwelledijk
2806 NZ Gouda
grafsteen Gouda Rooms Katholieke begraafplaats Gouda

Rooms Katholieke begraafplaats Gouda

In de gemeente Gouda vind u de Rooms Katholieke begraafplaats Gouda aan de Graaf Florisweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en kindergraven.

Graaf Florisweg
2805 AP Gouda

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Gouda.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Gouda?

Grafstenen Gouda van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Gouda van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Gouda van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Gouda

2 begraafplaatsen

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Gouda?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Gouda

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Gouda maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.