close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Gorinchem en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Gorinchem

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Gorinchem of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Gorinchem en omgeving, zoals in Dalem en Gorinchem.

Grafsteen kopen in de buurt van Gorinchem

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Gorinchem en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van Gorinchem.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk de collectie
grafstenen Gorinchem Dalem

Dalem Gorinchem

In het zuidoosten van Gorinchem vindt u aan de Merwededijk de begraafplaats Dalem. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Merwededijk
4207 AJ Gorinchem
grafsteen Gorinchem Haarhof

Haarhof Gorinchem

In de gemeente Gorinchem vind u de begraafplaats Haarhof aan de Haarweg. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven, particuliere graven en kindergraven.

Haarweg
4205NC Gorinchem
grafmonument Gorinchem Oude begraafplaats Gorinchem

Oude begraafplaats Gorinchem

In de gemeente Gorinchem vind u de Oude begraafplaats Gorinchem aan de W. de Vries Robbéweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

W. de Vries Robbéweg
4206 AK Gorinchem

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Culemborg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van Gorinchem.

Cuperus Gedenken Culemborg
Staalweg 15B
4104 AS Culemborg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Gorinchem?

Grafstenen Gorinchem van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Gorinchem van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Gorinchem van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Gorinchem

3 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Gorinchem?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Culemborg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Gorinchem

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Gorinchem maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.