close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Goirle en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Goirle

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Goirle of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Goirle en omgeving, zoals in Goirle en Riel.

Grafsteen kopen in de buurt van Goirle

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Goirle en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 20 minuten rijden van Goirle.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Goirle Begraafplaats parochie Maria Boodschap

Begraafplaats parochie Maria Boodschap Goirle

De Begraafplaats parochie Maria Boodschap bevindt zich in het noordoosten van Goirle aan de Van Malsenstraat. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Van Malsenstraat
5051CA Goirle
grafsteen Goirle Begraafplaats RK Parochie St. Jan, St. Jansstraat, Goirle

Begraafplaats RK Parochie St. Jan, St. Jansstraat, Goirle

In het zuidoosten van Goirle vindt u aan de Sint Jansstraat de Begraafplaats RK Parochie St. Jan, St. Jansstraat, Goirle. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven en particuliere graven.

Sint Jansstraat
5051 RH Goirle
grafmonument Riel RK Begraafplaats St. Antonius Riel

RK Begraafplaats St. Antonius Riel

De RK Begraafplaats St. Antonius Riel bevindt zich in het zuidoosten van Riel aan de Kerkstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Kerkstraat
5133 AK Riel

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 20 minuten rijden van Goirle.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Goirle?

Grafstenen Goirle van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Goirle van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Goirle van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Goirle

3 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Goirle?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Goirle

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Goirle maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.