close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Goes en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Goes

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Goes of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Goes en omgeving, zoals in 's-Heer Arendskerke, 's-Heer Hendrikskinderen, Goes, Kattendijke, Kattendyke, Kloetinge, Wilhelminadorp, Wolphaartsdijk en Wolphaartsdyk.

Grafsteen kopen in de buurt van Goes

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Goes, bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen 's-Heer Arendskerke Begraafplaats S-heer Arendskerke

Begraafplaats S-heer Arendskerke 's-Heer Arendskerke

In de gemeente Goes vind u de Begraafplaats S-heer Arendskerke aan de Noordweegseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Noordweegseweg
4458 AT 's-Heer Arendskerke
grafsteen Goes Algemene Begraafplaats Goes

Algemene Begraafplaats Goes

In het noordwesten van Goes vindt u aan de Geldeloozepad de Algemene Begraafplaats Goes. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven, particuliere graven, kindergraven en urnengraven

Geldeloozepad
4463 AJ Goes
grafmonument Kattendijke Kattendijke

Kattendijke

De begraafplaats Kattendijke is gelegen in het noordwesten van Kattendijke aan de Kureweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Kureweg
4474 AN Kattendijke
grafmonumenten Kloetinge Kloetinge

Kloetinge

De begraafplaats Kloetinge bevindt zich in het noordoosten van Kloetinge aan de Kapelseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Kapelseweg
4481 PE Kloetinge
grafstenen Wilhelminadorp Algemene Begraafplaats Wilhelminadorp

Algemene Begraafplaats Wilhelminadorp

In het zuidoosten van Wilhelminadorp vindt u aan de Brugstraat de Algemene Begraafplaats Wilhelminadorp. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Brugstraat
4475 AP Wilhelminadorp
grafsteen Wolphaartsdijk Gedenk te sterven Wolphaarsdijk

Gedenk te sterven Wolphaarsdijk Wolphaartsdijk

De begraafplaats Gedenk te sterven Wolphaarsdijk is gelegen in het zuidoosten van Wolphaartsdijk aan de Noorddijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Noorddijk
4471 AK Wolphaartsdijk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 85 minuten rijden van Goes.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Goes?

Grafstenen Goes van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Goes van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Goes van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Goes

6 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Goes?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Goes

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Goes maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.