close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Goeree-Overflakkee en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Goeree-Overflakkee

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Goeree-Overflakkee of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Goeree-Overflakkee en omgeving, zoals in Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Goedereede, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Ouddorp, Oude-Tonge, Sommelsdijk, Sommelsdyk, Stad a/h Haringvliet, Stad aan 't Haringvliet en Stellendam.

Grafsteen kopen in de buurt van Goeree-Overflakkee

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Goeree-Overflakkee, bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Dirksland Dirksland

Dirksland

De begraafplaats Dirksland is gelegen in het noordwesten van Dirksland aan de Staakweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Staakweg
3247 BV Dirksland
grafsteen Goedereede Algemene Begraafplaats Goedereede

Algemene Begraafplaats Goedereede

In het zuidwesten van Goedereede vindt u aan de Mariadijk de Algemene Begraafplaats Goedereede

Mariadijk
3252 BB Goedereede
grafmonument Melissant Melissant ( gemeente Goeree Overfakkee )

Melissant ( gemeente Goeree Overfakkee )

De begraafplaats Melissant ( gemeente Goeree Overfakkee ) is gelegen in het zuidwesten van Melissant aan de Nieuweweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Nieuweweg
3248 BE Melissant
grafmonumenten Middelharnis Vrederust

Vrederust Middelharnis

De begraafplaats Vrederust is gelegen in het zuidwesten van Middelharnis aan de Rottenburgseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven en particuliere graven.

Rottenburgseweg
3241 XD Middelharnis
grafstenen Ooltgensplaat Begraafplaats Ooltgensplaat

Begraafplaats Ooltgensplaat

In de gemeente Goeree-Overflakkee vind u de Begraafplaats Ooltgensplaat aan de Dorpsdijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Dorpsdijk
3257 LA Ooltgensplaat
grafsteen Ouddorp Algemene Begraafplaats Ouddorp

Algemene Begraafplaats Ouddorp

In de gemeente Goeree-Overflakkee vind u de Algemene Begraafplaats Ouddorp aan de Dorpsweg. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Dorpsweg
3253 AH Ouddorp
grafmonument Oude-Tonge Begraafplaats Oude-Tonge

Begraafplaats Oude-Tonge

De Begraafplaats Oude-Tonge bevindt zich in het zuidwesten van Oude-Tonge aan de Langeweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Langeweg
3255 LJ Oude-Tonge
grafmonumenten Oude-Tonge Rooms Katholieke Begraafplaats Oude-Tonge

Rooms Katholieke Begraafplaats Oude-Tonge

In het noordwesten van Oude-Tonge vindt u aan de Langeweg de Rooms Katholieke Begraafplaats Oude-Tonge. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Langeweg
3255 LJ Oude-Tonge
grafstenen Sommelsdijk Begraafplaats Sommelsdijk

Begraafplaats Sommelsdijk

In de gemeente Goeree-Overflakkee vind u de Begraafplaats Sommelsdijk aan de Molenweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Molenweg
3245 LS Sommelsdijk
grafsteen Stad aan 't Haringvliet Stad aan 't Haringvliet

Stad aan 't Haringvliet

In de gemeente Goeree-Overflakkee vind u de begraafplaats Stad aan 't Haringvliet aan de Nieuwstraat. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en algemene graven.

Nieuwstraat
3243 AD Stad aan 't Haringvliet
grafmonument Stellendam Stellendam

Stellendam

De begraafplaats Stellendam is gelegen in het zuidwesten van Stellendam aan de Kerkhoflaan. Dit is een algemene begraafplaats

Kerkhoflaan
3251AL Stellendam

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 50 minuten rijden van Goeree-Overflakkee.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Goeree-Overflakkee?

Grafstenen Goeree-Overflakkee van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Goeree-Overflakkee van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Goeree-Overflakkee van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Goeree-Overflakkee

11 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Goeree-Overflakkee?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Goeree-Overflakkee

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Goeree-Overflakkee maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.