close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Gennep en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Gennep

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Gennep of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Gennep en omgeving, zoals in Gennep, Heijen, Heyen, Milsbeek, Ottersum en Ven-Zelderheide.

Grafsteen kopen in de buurt van Gennep

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Gennep en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 40 minuten rijden van Gennep.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Gennep Gennep

Gennep

In het zuidoosten van Gennep vindt u aan de Kampweg de begraafplaats Gennep. Dit is een algemene begraafplaats

Kampweg
6591 XV Gennep
grafsteen Milsbeek Kerkhof OLV van Altijddurende Bijstand.

Kerkhof OLV van Altijddurende Bijstand. Milsbeek

De begraafplaats Kerkhof OLV van Altijddurende Bijstand. bevindt zich in het zuidoosten van Milsbeek aan de Kerkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
6596AK Milsbeek
grafmonument Ottersum Rooms Katholieke Begraafplaats Ottersum

Rooms Katholieke Begraafplaats Ottersum

In het zuidwesten van Ottersum vindt u aan de Raadhuisplein de Rooms Katholieke Begraafplaats Ottersum. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Raadhuisplein
6595AK Ottersum

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 40 minuten rijden van Gennep.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Gennep?

Grafstenen Gennep van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Gennep van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Gennep van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Gennep

3 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Gennep?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Gennep

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Gennep maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.